@method akoze ja sa vyjadrujem tiez dost jak retard ale buduci politolog a vobec hentaky stary clovek nemoze zo seba hentaku vetu dostat dufam ze ma aspon v zalohe vyhovorku ze sa ponahlala, ze na internete ju slovencina netrapi ale inac ju ovlada a podobne
@etelnair ale tak aby som sa niekoho nedotkol, mal som si skor robit srandu z horezainteresovaneho jedinca ako zo studijneho odboru, ofc proti odboru nemam nic ale, niekedy uz clovek nevie co si ma mysliet, ked si predstavi, ze taki ludia pojdu studovat politologiu, ale aj tak to nema na hentu minule co sa tu na fore pytala ci na pravnickej fakulte v TT ci na statniciach na mgr ci su tazke otazky , alebo co
politológia je dosť náročná, ale na slučku to nie je ale akože v Prešove na FF že je politológia to som ani nevedela, netuším akú to tam môže mať úroveň lebo nie je VŠ ako VŠ.......
Náročné to nie je, uplatnenie s tým tiež nie. Reálna potreba politológov je možno pár stovák ľudí, aj to som možno prestrelil, politológiu skončí pár stovák ľudí ročne, takže vrcholne neodporúčam takýto odbor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov