Neviete kde sa to dá študovať, aké sú predpoklady a požiadavky na vysokej, z čoho ísť najlepšie maturovať ak sa chcem venovať politológii a kde sa s tým dá uplatniť. Aspoň malá pomoc, som v tretiaku na strednej a potrebujem si vybrať zameranie.
Dá sa to študovať v Trnave, v Bratislave...a ešte niekde istotne.
Najlepšia je maturita z Náuky o Spoločnosti, prípadne k tomu ešte Dejepis. Predmety ako chémia, biológia, fyzika sú ti tu k ničomu.
Uplatnenie...nuž, to je už problematické, keďže politológiu ročne študuje neuveriteľné množstvo ľudí. No ako vždy ja hovorím, uplatnenie je dosť individuálne - závisí od mnoho faktorov, nielen od vyštudovaného odboru.
No, načo to odkladať, na úrad práce môžeš ísť hneď. Alebo choď študovať niečo užitočné a produktívne, inak si obyčajný parazit a prajem všetko najhoršie.
Sprostí kreténi. Toto je neuveriteľné. Človek nemôže založiť jedinú tému bez toho, aby sa tu nedočkal nejakých sarkastických komentárov, provokačného osočovania a dehonestovania. Sprostí ľudia. Tupci...
V úmysle som mal skôr vyštudovať politológiu ako odbor a potom sa zainteresovať v žurnalistike, keďže každý tvrdí, že žurnaliiku študovať je zbytočné a lepšie je maž nejaký odbor. Vzhľadom k tomu, že by ma to (aspoň myslím) bavilo, tak som sa opýtal mo.
Inak @2 a @3 super, že som tu našiel rovnako fanúšikov Breaking Bad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Najlepšia je maturita z Náuky o Spoločnosti, prípadne k tomu ešte Dejepis. Predmety ako chémia, biológia, fyzika sú ti tu k ničomu.
Uplatnenie...nuž, to je už problematické, keďže politológiu ročne študuje neuveriteľné množstvo ľudí. No ako vždy ja hovorím, uplatnenie je dosť individuálne - závisí od mnoho faktorov, nielen od vyštudovaného odboru.
Inak @2 a @3 super, že som tu našiel rovnako fanúšikov Breaking Bad