Ked mi povedia ze mam nieco urobit,ale obcas ked vidim plne umyvadlo riadov to poumyvam,a inak uz od 12tich kazdu sobotu upratujem automaticky cely byt.Nie ze by ma to bavilo,ale musim
nie,iba keď ma vyzvú,že sprav toto..alebo tamto..ja to ofrflem..a nakoniec musím spraviť...ale vačšinou iba vyťahujem riad z umývačky,príp. vysávam..a upratujem si izbu
ale tak izby si upratujeme kazdy sam a riady davam odmocit, lebo aj tak mame umyvacku ale neperiem ani nezehlim. obcas navarim, aj teraz napr., ale vseobecne moc nepomaham
prosto poumývasm riad, poupratujem, žehliť nežehlím, sem tam navarím ale inak vždy aj keď chcem pomôcť mama mi nechce dať preto to väčšinou dopadne tak že na ňu vreštím a vyháňam ju aby som to mohol spraviť
ale najelpšie na tom je, e stále dudre, že jej nepomáham :/ neviem teda, asi v nesprávnych veciach
nenazvala by som to pomáhaním ...proste pre fungovanie domácnosti je potrebné aby sa zapojil každý ...teda ja a mama.. bratia a otec sa tíško prizerajú
jedine čo neurobím sama od seba je vysávanie, neznášam vysávanie aj keď mi to nadkážu väčšinou to hodím na brata..riady a upratovanie to robím automaticky, smeti ako kedy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Miestami pomáham, lebo musím, miestami, lebo sa tu sama na niektoré veci nemôžem pozerať. A tak.
ale tak izby si upratujeme kazdy sam a riady davam odmocit, lebo aj tak mame umyvacku ale neperiem ani nezehlim. obcas navarim, aj teraz napr., ale vseobecne moc nepomaham
ale občas mám chúťky a sama od seba povysávam alebo požehlím.
prosto poumývasm riad, poupratujem, žehliť nežehlím, sem tam navarím ale inak vždy aj keď chcem pomôcť mama mi nechce dať preto to väčšinou dopadne tak že na ňu vreštím a vyháňam ju aby som to mohol spraviť
ale najelpšie na tom je, e stále dudre, že jej nepomáham :/ neviem teda, asi v nesprávnych veciach
a 2 je mi jasná že to tak je a uznávam to a tak, ale nie je to dôvod prečo to robím
ináč to je bullshit dosť že "pomáhate rodičom" ... by sa to malo normálne podeliť, to nie je že rodičia tu bývajú a ja tu iba chodím upratovať.
teda, vlastne cez školský rok hej but that's not the point.