Ahojte, mám taký problém: Na mojom notebooku mi ide celý internet úplne pomaly, pritok má iba rok a pol a neviem čo s tým urobiť. Niektoré stránky mi vôbec nejdú načítať a ak, tak až keď ich milión krát obnovím. Nie je to chyba wifi, to viem na 100%.
@erixa mohlo... aky mas oper. system? nainstaluj AVAST, je v podstate free, nainstaluj CCleaner, obcas defragmentácia... možno sa ti aj zahrieva, tak chlad. podložka, sem tam vycistit a možno aj reinstal oper. systemu
@Erixa Odinštalovať blbosti (toolbary, "čističe" typu TuneUp Utilities, AdvancedCleaner a podobné pitchoviny) .. tak isto aj zbytočné pluginy v prehliadačoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.eset.com/cz/online-scann...
skús toto a daj vedieť či niečo našlo.
@salora nie som technický typ... môžeš mi laicky vysvetliť slovo ,,defragmentácia"?
keď to nainštaluješ a spustíš, nájde vírusy..odstrániš ich tak to môžeš zmazať
Preskenovať cez MBAM : » www.malwarebytes.org/mwb-download/...
Ďalej si stiahni toto ISO Kaspersky Rescue disc : rescuedisk.kaspersky-labs.com/rescuedisk/updatable/kav_rescue_10.iso
Priprav si USB kľúč s kapacitou aspoň 1GB a vytvor si bootovateľné USB podľa tohto návodu : support.kaspersky.com/8092
Pri zapnutí PC stláčaj F12 alebo F3 (záleží od PC) vyber bootovať z USB kľúča, nabootuj, obnov databázu a oskenuj PC.