Mám problém z PC z jedného dňa na druhý mi začal strašne sekať celý od hier až po videá, zvuk neseká priečinky sa mi spomalene otvárajú internet proste všetko je niečo z hardiskom?
typujem ze si chytil nejaky vir pekny odporucam NOD 32 ak nemas tak deaktivuj ten co mas a nainstaluj trial verziu, nechaj ho rpeskenovat hlbkovou heuristikou a je velka sanca ze sa vrati do normalu ak nepomoze tak potom reinstal samozrejme ale ja som sa osobne stretol s tym ze to castokrat pomoze
milujem rady tipu preinštaluj win to je "inteligenti" môžu niečo také poradiť, sorry ak som urazil
tak ako poradil #dconan, preskenuj to nejakým antivirákom, v prípade nodu nemusíš ani inštalovať, pretože majú online skener, takže nemusíš odstraňovať iný antivirák
dconan bcmuro díki ja som už mal raz tento problém windows sa mi preinštalovával 2 krát a nepomohlo to a asi o mesiac mi to samo od seba zmizlo a teraz sa to zas vrátilo našlo mi 10 vírov ešte sa to skenuje dám vedieť ako som dopadol
@bcmuro bcmuro díki ja som už mal raz tento problém windows sa mi preinštalovával 2 krát a nepomohlo to a asi o mesiac mi to samo od seba zmizlo a teraz sa to zas vrátilo našlo mi 10 vírov ešte sa to skenuje dám vedieť ako som dopadol
@kapuerista1 len v nastaveniach nod 32 si zaskrtol hlbkovu heuristiku? najdi si niekde nastavenia skenovania a pozaskrtuj vsetko co sa da nech to vylieci co najlepsie. samozrejmostou je najnovsia antivirova databaza - btw este aky ams antivirus? v akzdom pripade by som pouzil NOD 32 s nim mam naj skusenosti. aj ked len na ten 1 scan taknaisntalovat trial a ides.
@kapuerista1 existuje jeden český portál, kde používajú program ako HiJackThis, ktorý ti zoskenuje všetky spúšťané programy aj na pozadí, následne ti vyhodí log, ktorý ti členovia portálu vyhodnotia kde je červ a pomôžu odstrániť
taktiež tam majú rôzne témy, ako si najlepšie zabezpečiť PC pred červami, lebo samotný antivirák nestačí je potrebný aj firewall
každopádne ak máš záujem sa trochu tomu povenovať, môžem ti poslať v TS-ke odkaz a oni ti už poradia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tak ako poradil #dconan, preskenuj to nejakým antivirákom, v prípade nodu nemusíš ani inštalovať, pretože majú online skener, takže nemusíš odstraňovať iný antivirák
každopádne je to nejaký červík
taktiež tam majú rôzne témy, ako si najlepšie zabezpečiť PC pred červami, lebo samotný antivirák nestačí je potrebný aj firewall
každopádne ak máš záujem sa trochu tomu povenovať, môžem ti poslať v TS-ke odkaz a oni ti už poradia