Je tu niketo kto študuje fyzioterapiu? Do konca tyzdna si mam vybrat vysku a po hlave mi beha manažment, pedagogika a fyzioterapia... neviem si vybrat co je lepsie.. studuje to niekto?
@motylik44 fyzio studovali 4 moji byvali spoluziaci .. hned po bc zacali vsetci robit ... a da sa s tym aj ucit na strednej zdravotnickej .. cize mozes byt bud ucka, alebo zdravotnicka ... co sa tyka pedagogiky (neviem ci to chces studovat vseobecne, alebo teda konkretne predmety a potom ucit ?) .. ver tomu ze ucitelske platy vzhladom k robote ktoru ucitelia robia nie su vobec tak zle ... k manazmentu sa ti neviem vyjadrit
z tychto troch určite fyzioterapia, je to velmi pekna praca, hoci zarobok na svk nečakaj nejaky velky... avšak stale ako už bolo spominane možeš aj učiť manažment už mam pocit že študuje každy, hlavne ti ktorym ide len o titul pred menom, ale až tak velmi do toho nevidim tak nechcem sa vyjadrovať.... a pedagogika je tiež zaujimava, ale myslim si že s fyzio maš širšie možnosti, teda podla toho aku pedagogiku mysliš
@kathy151 neviem praveze kde .. prijmacky z bioly by som mala zvladnut kedze studujem na gymnaziu ale tak bola by som rada ak by som nemusela ma prijmacky z telesnej .. odporucali mi prešov.. taktiež som ppozerala aj na trenčín ale neviem si vybrat co by bolo spravne nepoznam nikoho kto studuje na fyzioterapii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov