zajtra mam velmi tazku pisomku a potrebujem tahak nepoznate nejake miesto na tahak ktore sa vam osvedcilo??????ucitelka zatial odhalila vsetky tahaky a nielen moje ale aj spoluziakove prosim poradte mi
sprav mali podlhovastí ťahák a páskou si ho prilep na spodok predlaktia ruky ktorou nepíšeš. Nwm či je to dobrý nápad lebo ma to len teraz napadlo. Mne ešte ťahák nikdy nenašli a použivám ich na každej väčšej písomke.
ja mávam na papieriku napísané všetko potrebné a mám ho stále v ruke,ktorou nepíšem. To bolo prvýkrát čo som odpisovala a v pohode. Keď išla profka okolo jednoduho som zovrela ruku do pästi a písala ďalej akože nič
ak sedis pri okne tak na parapet alebo slabucko ceruzkou na radiator. ja ked si pisem tak nepisem cele slova ale len nejake skratky alebo co sa mi s tym spaja take nikto nehlada inak by som ti povedala vsak si to normalne vytlac na A4 a poloz na lavicu a rob sa ze to je zadanie/papier na ktory pises ale to asi nezaberie pri tej pani tete ucitelke
Mne sa na strednej vyplatili tahaky tipu servitka... napis si na servitku tahak a nemas problem ale zapis iba jednu stranu... v pripade ze nieco nebudes vediet tvar sa ze smrkas. Kto normalny by sa pozrel na osoplenu vreckovku ?
Typ 2: zober si kalasicku drevenu ceruzu.. zlom ju na polovice.. nozikom alebo niecim ostrim urob horizontalny rez ces ceruzu ale tak aby si sa dostala k tuhe... takze jednu stranu ceruzi budes mat prerezanu... to iste urob aj s druhou castou ceruzi... odtrhni si kus pariera najpelsie aby to bolo podlhovaste a konce uskej strany vopchaj do diery na ceruze a to iste z druhej strany... prakticky by sa ti mal vytvorit zvitok... z jednej strany si papier popis, zroluj do zvitku a omotaj gumkov alebo tenuckou cvernou.. ces hodinu mas tahak v ruke a tlacis papierik do hora alebo do dola.... je to male, spratne a hlavne odskusa ne
papierik do peračníka,do vrecka ak sa dá napíš niečo na lavicu, ak sedí niekto pred tebou a má kapucňu, tak mu pod kapucňu prilep veľký ťahák a keď sa nebude učiteľka pozerať tak mu odhrnieš kapucňu a môžeš čítovať alebo ako spomenul @3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Alebo niečo s volnejšími rukávami.
Napríklad ja na matiku všetko odfotím do mobilu alebo fotáku a počas hodiny si to pozerám, keby niečo volala mi mama, alebo budík na tabletky.
a po case mozes aj taketo vyskusat :
Mne sa na strednej vyplatili tahaky tipu servitka... napis si na servitku tahak a nemas problem ale zapis iba jednu stranu... v pripade ze nieco nebudes vediet tvar sa ze smrkas. Kto normalny by sa pozrel na osoplenu vreckovku ?
Typ 2: zober si kalasicku drevenu ceruzu.. zlom ju na polovice.. nozikom alebo niecim ostrim urob horizontalny rez ces ceruzu ale tak aby si sa dostala k tuhe... takze jednu stranu ceruzi budes mat prerezanu... to iste urob aj s druhou castou ceruzi... odtrhni si kus pariera najpelsie aby to bolo podlhovaste a konce uskej strany vopchaj do diery na ceruze a to iste z druhej strany... prakticky by sa ti mal vytvorit zvitok... z jednej strany si papier popis, zroluj do zvitku a omotaj gumkov alebo tenuckou cvernou.. ces hodinu mas tahak v ruke a tlacis papierik do hora alebo do dola.... je to male, spratne a hlavne odskusa ne