urcite mu nehovor ze ho nemilujes...to by si pripadal jak chuj...proste mu povedz ze ho mas rada, ale ze vam to nevyhovuje, lebo byvate daleko od seba=D...
Urcite bud uprimna,a sama vies ake to medzi vami je,kedze ta ten vztah uz nenaplna,nema zmysel v nom nadalej pokracovat.
Neboj sa mu to povedat,tak ako to citis,ze ho mas rada,ale prisli ste do stadia,kde uz nevidis zmysel aj kvoli vzdialenosti...mas ho rada,ostante kamarati...ak je rozumny a nie je detsko pochopi... a mozno on preziva podobne pocity...ale neviem nepoznam vas...
Vies ako to v zivote chodi. Ludia sa rodia a umieraju. Jeden clovek hore dole. Ko sa ho teda zbavit?
Je vela moznosti. Bud ho ponoris do kyseliny, alebo ho zabijes a zakopes. Ale myslim si, ze ta kyselina by bola najlepsi napad. Nemusis ho potom zakopavat.
Ale teraz vazne.
Kazdy ma problem povedat niekomu to, ze ho uz nemyluje a ze k nemu nic neciti.
Podla mna by ste sa mali stretnut osobne a osobne mu povedat, ze je koniec. Nie napiat mu sms, alebo zavolat, po pripade posalt daku RPcku. a jednoducho mu dat na javo, ze tvoje city uz k nemu vychladli. Ale predovsetkym to musi ist do oci ako vyznanie lasky tak aj bohuzial ta vec ktora je nam niektorym odsudenym neprijemna ...
pokial ta ma rad zlomi mu to srdce nech mu to podas ako kolvek bohuzial to patri tiez k zivotu proste mu to povedz co najjemnejsie a pokial ti neda pokoj dopusta sa trestneho cinu obtazovania
Dreamagall: suhlasim s 3.prisp.nehovor mu, ze ho nemilujes, povedz, ze by si bola radsej, keby ste len priatelia, ze to skratka vychladlo abo tak nejak to splet...a ze ti prekaza vzdialenosta vsetko to, co si pisala sem...
Dreamaqall: sorry, ale chodit s niekym len preto, ze on chcel s tebou??? To je... prinajmensom divne. Mimochodom mat rad a lubit/milovat je dost velky rozdiel.
je to divne, ale robia to tak viaceri. Len preto, aby mali chalana, chodia s hocikym. Ale mozno to skusila, lebo si myslela ze to pocase prerastie do lasky.
Len mu to teda teraz skus vysvetlit a hlavne osobne.
Marylin: Laska pride ked to bude treba a nie je to o tom ze a ten sa mi paci, je celkom mily a pekny, tak s nim zacnem chodit a uvidim co z toho bude..
Ja s mojou terajsou priatelkou sme proste jedneho dna po dlhom case zistili co k sebe citime a nemuseli sme sa jeden druheho pytat ci spolu chceme chodit..
akoto že ste spolu pol roka a neluuubis hooo??? boože ved to je hrozne ..prepac zastanem sa cňtoho chalana vodit za nos si ho nemusela.. a mylsim že rozist sa s nim noo normalne nahralo ti to že ste sa odstahovali neviem už kto .a že bývate daleko od seba...good luck
mam chalana uz dva roky myslela som si ze to je laska ze som stastna ale asi som na omyle nelubim ho a on to nevie pochopit poradi mi niekto co mam robit???
myslím, že keď vám niekedy chalan povie, že vás má rád, tak začnete rozmýšľať a niekedy sa stáva, že sa vám zdá, že ho chcete aj vy... vlastná skúsenosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Neboj sa mu to povedat,tak ako to citis,ze ho mas rada,ale prisli ste do stadia,kde uz nevidis zmysel aj kvoli vzdialenosti...mas ho rada,ostante kamarati...ak je rozumny a nie je detsko pochopi... a mozno on preziva podobne pocity...ale neviem nepoznam vas...
Je vela moznosti. Bud ho ponoris do kyseliny, alebo ho zabijes a zakopes. Ale myslim si, ze ta kyselina by bola najlepsi napad. Nemusis ho potom zakopavat.
Ale teraz vazne.
Kazdy ma problem povedat niekomu to, ze ho uz nemyluje a ze k nemu nic neciti.
Podla mna by ste sa mali stretnut osobne a osobne mu povedat, ze je koniec. Nie napiat mu sms, alebo zavolat, po pripade posalt daku RPcku. a jednoducho mu dat na javo, ze tvoje city uz k nemu vychladli. Ale predovsetkym to musi ist do oci ako vyznanie lasky tak aj bohuzial ta vec ktora je nam niektorym odsudenym neprijemna ...
Dreamagall: suhlasim s 3.prisp.nehovor mu, ze ho nemilujes, povedz, ze by si bola radsej, keby ste len priatelia, ze to skratka vychladlo abo tak nejak to splet...a ze ti prekaza vzdialenosta vsetko to, co si pisala sem...
chodit, a bol celkom milý a zlaty takze tak. aj som ho mala rada ale teraz..
no tak mu to teda nejako poviem aj ked, mam z toho zly pocit ale zasa taky vztah co mame je na nic.
Len mu to teda teraz skus vysvetlit a hlavne osobne.
Ja s mojou terajsou priatelkou sme proste jedneho dna po dlhom case zistili co k sebe citime a nemuseli sme sa jeden druheho pytat ci spolu chceme chodit..
myslím, že keď vám niekedy chalan povie, že vás má rád, tak začnete rozmýšľať a niekedy sa stáva, že sa vám zdá, že ho chcete aj vy... vlastná skúsenosť