začni tým že sa prihlásiš do dajakej tanečnej školy... ale predtým sa tam popýtaj ľudí na rôzne tance a vyber si dajaký čo ti bude najviacej sympatický... najskôr si ho len vyskúšaš a ak sa ti naozaj zapáči tak ho začneš trénovať...
@ikuto ::: Môj problém je ale taký, že ja už tancujem od r. 2007...lenže mávam také obdobia. Pol roka tancujem, potom pol roka nič...a stále dokola. Pobehala som už viacero tanečných škôl. Konkrétne tancujem hip-hop. Veľmi ma baví.....ale len určité obdobia. Chcela by som sa tomu venovať stále a poriadne naplno. Len neviem ako sa premôcť. (
bibla ::: Je to zvláštne, ale máme rovnaký názor. Aj ja som rozmýšľala....vlastne už aj začala s bojovým športom troška. Je to celkom dobré. Ma to baví. Tak si skúsim zlepšiť kondíciu a po čase sa hádam aj do toho tancovania konečne zasa pustím .... uvidíme.
@bibla ::: Je to zvláštne, ale máme rovnaký názor. Aj ja som rozmýšľala....vlastne už aj začala s bojovým športom troška. Je to celkom dobré. Ma to baví. Tak si skúsim zlepšiť kondíciu a po čase sa hádam aj do toho tancovania konečne zasa pustím .... uvidíme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov