Ahojte neviem ako to tu chodí, ale regla som sa sem preto,lebo potrebujem poradiť. Cvičím cca od konca januára so zámerom schudnúť a sixpack. Bohužial mi hrubne krk a ukazujú sa neželané trapézy....chlapi by boli radi ja viem,ale ja som dievča a nechcem v
práveže ja krk vôbec necvičím nechápem to ... možno keď robím cviky na brucho tak sa nejako zle priťahujem alebo čo ..cvičievam podla jedneho videa a je možné že tam robím niečo zle...
... je možné,že si namáham viac krk a "okolie" než brucho zlým držaním tela alebo čo ? sakra ..
@australopitekus tak ako čo ti mám povedať na to keby si z bicyklovania mala trapézy...
Vážne nerob žiadne cviky na žiadnu partiu , iba kardio a nemôžeš mať problém s trapézami.
Potom po čase skús brucho cvičiť tak , že si ľahneš na zem vystretá a budeš zdvíhať nohy do kolmého uhla pričom sa do zeme zatláčaj rukami po bokoch tela , nie hlavou alebo tak.
To sa mi zda malo pravdepodobne az nemozne. Jedna vec su tvoje pocity a druha vec je realita. Povedal ti niekto z okolia, ze sa ti zvacsili trapezy ? Z toho videa co si tu dala tak... ako pri dvihani hlavy sa tam zapajaju trochu ale, ze by to bol taky stimul pre rast to pochybujem. Mozno mas nejaku predispoziciu, ale to ti nebude rast donekonecna, ziadny mutant nebudes neboj sa. Aj keby si chcela, tak nebudes mat velke trapezy.
co ja viem, vela ludi jak cvici brucho tak namaha krk dost vyrazne ale skor spodobom, zeby hrubol krk ako priamo sa zvacsovali trapezy. To bez priameho treningu sa tazko da povedat.
Btw neviem co je zle na trapezoch
A ne len chudnut, treba aj svaly nabrat. Lebo svaly su zaklad rodiny
silove treningy su BRUTALNE na spalovanie, potom je to uz iba o strave, skus sacharidove vlny (najdes to na nete, precitaj si o co tam ide) kila (tuku) dole zaručene!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale ak sa pani neurazia, ich ti sem oznacim, oni sa myslim v tomto celkom pohybuju
@bress @method @mm47
pani ak sa vam nepaci, ze som vas oznacil tak sa vopred ospravedlnujem
Pokiaľ aj s bicyklovania budeš mať trapézy tak sa zabi .
Ale nie , ale chápeš ...
Vážne nerob žiadne cviky na žiadnu partiu , iba kardio a nemôžeš mať problém s trapézami.
Potom po čase skús brucho cvičiť tak , že si ľahneš na zem vystretá a budeš zdvíhať nohy do kolmého uhla pričom sa do zeme zatláčaj rukami po bokoch tela , nie hlavou alebo tak.
Btw neviem co je zle na trapezoch
A ne len chudnut, treba aj svaly nabrat. Lebo svaly su zaklad rodiny