Čaute. Chcel by som sa opýtať či poznáte hru Until Dawn - chcel by som nájsť niečo také na PC, videl som pár videí a strašne ma to zaujalo, teda nie ten príbeh ale celkovo štýl tej hry. Nepíšte mi sem, že mám ísť von alebo robiť niečo užitočné. Na hry veľ
@firestorm dík, tie hry čo si napísal sú tiež niečo také že ja sa viem rozhodnúť ako bude hra pokračovať? ako som už písal, veľmi hry nehrám, za celý život som prešiel 3
@3515519 Áno, sú to interaktívne adventury, ktorých dej sa odvíja od toho, ako sa v priebehu hry rozhodneš, čo povieš, čo urobíš, ako sa zachováš, atď...
@3515519 Veď si to vygoogli predsa. Alebo si to pozri priamo na steame.
To, že je to nová hra neznamená automaticky, že to musí mať prehnané HW nároky...
3515519 popravde life is strange som hral možno 20 minút u kamaráta ale zaujalo ma to a vela ludí hovorí že je to dobrá hra a firestorm dal tiež dobrý výber hier
podla toho ze raia life is strange tak potom naj hra je Dreamfall, 1tku som nehral, 2- longest journy bol fajn a teraz je 3jka taktiez ako life is strange rozdelena na 5 casti a zatial su len 3 ta dreamfall 3 je sa vola chapters
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Prípadne Heavy Rain - ale to je opäť raz len na PS konzolu...
To, že je to nová hra neznamená automaticky, že to musí mať prehnané HW nároky...