Ludia, prosim vas, pomozte mi som fakt zufaly.. Uz dvakrat som stretol jedno dievca v autobuse, velmi sa mi pacila, zrejme aj ja jej , ale ani jeden z nas sa nezmohol na to, aby sme saoslovili alebo podobne.. Co mam robit? Mam nejaku sancu ze ju uvidim, a
Sak ale neskoro si sa spametal .... dufaj ze ju este niiekedy uvidis a ked sa to stane ... nevahaj ... lebo uz mozno nebudes mat sancu ... prajem nech ti to vyde
no sak prave ja nehcodim tym busom stale a zrejme ani ona nie len proste to musela byt strasna zhoda nahod ze sme sa stretli ale ja som fakt kokot a nic osm nespravil (( uz ju zrejme aj tak neuvidim..
ked sa so mnou mozu v bude rozpravat dochodci a nehnevam sa, skus ju oslovit aj ty. pri najhorsom ta posle do riti a tebe dojde ze z toho nic nebude a mozno ti da cislo ak tym busom teda este pojde.. a ak vies kde vystupuje, bud smely a chod jej rovno naproti
heh si zlata len jak som pisal, problem je v tom, ze to boli obrovske nahody.. ja tym busom chodim dost casto, ale tak ze vuplne inom case a v inom case som stretol aj ju.. no viem kde vystupovala.. len neviem ako co mam robit ..
no, lenze on sa nas pyta ci ma sancu , ze ju este stretne...a ze co ma potom robit, nie ze ci je kokot...tak mu neodpovedajte na virtualne otazky......
ale @wermington ma pravdu... fakt mysli si ze ..stretnem ju , zajtra zase pojdeme spolu autobusom alebo tak a vyjde to !
neviem co robit, ona mi naozaj zostala v hlave a tak strasne rad by som ju videl este ved viem za opytanie nic nedam len vtedy som bol kkt k nicomu som sa nemal, ona takisto sa hanbila asi a ja detto ach ak ju este uvidim za opytanie nic nedam :/,, ale co ke dju uz neuvidim ((((
a asi by bola blbost ked mam jej fotku ale taku rozmazanu lebo som bol skamosom a on fotil ju lebo je posahany sak viete jaki su kamarati zavesit to niekde na net ci ju niekto nepozna ze?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
By ma zaujímalo,ako si zistil že sa jej páčiš...
ale @wermington ma pravdu... fakt mysli si ze ..stretnem ju , zajtra zase pojdeme spolu autobusom alebo tak a vyjde to !
a uz to pojde samo
nebudeš prvý ani posledný