no hlavne marketing. ekonomika, nejakú tú občiansku... proste čo sa týka marketingu. to je propagácia. takže aj nejaký ten cudzí jazyk nech tam je hlavne.
ja myslím, že dejepis a občianka je lepšia možnosť, ale je to len môj pocit. pokiaľ viem, oni sa tam venujú len humanitným veciam - jazyku, sociológii reklamy a tak, nie? určite sa budeš vedieť rozhodnúť, keď si pozrieš info o prijímačkách/list predmetov daných škôl
no slovenčina anglina alebo nemčina, určite NOS(alebo očianska, neviem ako sa to volá na vašej škole) a profilový je aj matika, ale na to sa predpokladám vybodneš ako všetci na skúškach aj tak nie je
ja som bol minuly rok na prijimackach v BA ... najprv test zo vseobecnych znalosti, nejake logicke ulohy... pohodka... potom som mal vytvorit textovy inzerat zo slov co mi zadali... to sa este dalo... ale potom mi dali spravit obrazovo-textovy inzerat na LCD televizor... ostatni tam mali vseliake casopisy a obrazky, ktore pouzivali a vystrihovali z nich, ja som mal akurat ceruzku, tak som tam nieco pokreslil a popisal... na tom som pohorel... a to nehovorim o tom, ze sa tam hlasilo vyse 2000 ludi a brali 30
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov