Ahojte..mam piercing v jazyku už týždeň....a na jazyku sa mi objavil žltý povlak..je to normálne? Prosim odpovedajte tí čo viete alebo ho máte..dakujem
Kamoška tam mala dva týždne také svinstvo a nemohla ani poriadne rozprávať. Asi je to v pohode, až na to, že nechať si strkať niečo do jazyka v pohode nie je.
no pit sa nema!!!! aspon nie pivo. ani nic mliecne nemas jest.
k poniektorim tu ludom- ked neviete poradit alebo pomoct, a len urazat ze si niekto da pirecing, tak radcsej DRZTE SVOJE SPINAVE HUBY!!!!! alebo napisem to aj inac...sprostos slovenskeho naroda je aj napriek mojej snahe si to nevsimat a tolerovat evidentne nekonecna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Pearcing nemám, ale skús sa popýtať radšej na iných fórach
k poniektorim tu ludom- ked neviete poradit alebo pomoct, a len urazat ze si niekto da pirecing, tak radcsej DRZTE SVOJE SPINAVE HUBY!!!!! alebo napisem to aj inac...sprostos slovenskeho naroda je aj napriek mojej snahe si to nevsimat a tolerovat evidentne nekonecna.