Pomoc .. poraď ako s ňou vychádzať .. lebo ja to neviem :-/
tak neska ma to dorazilo.. potrebujem helfnúť .. ide o to .. ja máám 16 .. som flegmatik a rozčuľuje ma keď niekto do mňa fuckuje za každú howadinu .. hlavne keď ta dievčina ma 13 !!! "hysáči" za každú blbosť ... a všetko musí riešiť.. pri mojej povahe ..
a je ti to aj KamošKa Keď s ňou všade chodíš? lebo aK áno, určite jej povedz a opýtaj sa, prečo do teba furt musí pičovať.. aK nie, taK ju nabudúce pošli do piče aj s jej hundraním a bude poKoj
Veď sa s ňou nebav, nie ?, keď ti tak ide na nervy. Povedz jej ze ked sa bude takto správať tak nech ti dá pokoj. Trochu nechápem čo tu riešiš ? Keď niekoho neznášam tak sa s ním nebavím nie to ešte žeby so mnou všade chodil.
ja som flegmoš a feest welkýý .. ale toto sa nedáá odignorowat .. a skákať si po hlawe.. žiaľ bohu .. je to osoba kerá s nami chodí von .. noo wečinou keď kecáme my dve .. to mi prináša klebety .. a TD alebo sa zdrbáwame .. zvlaštna dvojka.. aj keby som ju najrašej poslala dpci .. rychlostou svetLa .. neviem.. čosi ma k nej viaže ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ty flegmatik byt nemozes, bo ta seru take koko*iny. keby si bola flegmatik tak to mas v pazi a ignorujes to!