Chcel by som len vedieť váš nazor na tieto mp3 ...neviem si totiž vybrať na vianoce...takže je to Ipod Nano 5G 16 gb, Ipod Touch 3G 8gb,Creative Zen X-fi2 16gb,Samsung Yp-P3 16gb,Sony Walkman NWZ-S545R 16GB...dopredu dík moc...
Ipod touch ked chces mat mp3ku aj na nieco ine ako iba pocuvane hudby... a celkovo odkedy mam aj ja apple som velmi spokojny... a i pod touch vie okrem telefonovania fakt skoro vsetko...
ja mám iPod touch..a tiež bohužial len 8 gb..ale zvykol som si, že si tam playlist častejšie vymieňam..takže som spokojný...a kúpil som si ho hlavne aj kvoli wi-fi..ostatné nepoznam..tak neviem poradiť..
za iPod by som nedala ani cent, s Creativom skúsenosť nemám, no kamarát sa sťažoval na neprehľadné triedenie hudby, ale to bol tuším iný, nižší model. čo sa Samsungu týka tak od nich som mala v rukách len mobily a tie absolútne nemám rada, neviem ako je to s mp3ojkami. no a pokiaľ ide o Sony, je to moja obľúbená značka, spomenutý prehrávač mám aj ja (len v čiernom), a úplne mi vyhovuje, či už ide o výdrž alebo o prehľadnosť.
A k teme.. Touch by som nebral z dovodu ze je velky, len 8gb pamat a vo vacku si neprepnes song len tak a musis to vytahovat ..pre mna to su dost zasadne minusy, zalezi od toho co rpeferujes ty..
S creativom osobne skusenosti nemam a celkom sa ta firma vytiahla v poslednej dobe, ale na sony, iAudio (cize aj mnou spominany cowon d2) a iRiver urcite nema
Osobne by som sa rozhodoval medzi iPod nano, tym Sony (ale pokukoval by som po vyssej rade) alebo cowon d2 (len neviem aky mas financny limit)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A k teme.. Touch by som nebral z dovodu ze je velky, len 8gb pamat a vo vacku si neprepnes song len tak a musis to vytahovat ..pre mna to su dost zasadne minusy, zalezi od toho co rpeferujes ty..
S creativom osobne skusenosti nemam a celkom sa ta firma vytiahla v poslednej dobe, ale na sony, iAudio (cize aj mnou spominany cowon d2) a iRiver urcite nema
Osobne by som sa rozhodoval medzi iPod nano, tym Sony (ale pokukoval by som po vyssej rade) alebo cowon d2 (len neviem aky mas financny limit)