@davids5 Tieto ,,no name'' tablety sú oničom, výkon mizerný, kvalita spracovania mizerná a niektorý experti do nich dokonca dávajú ešte odporovú dotykovú vrstvu ..
Z tých, čo si vymenoval by som bral jedine to Prestigio, je ako tak schopný.. Má síce staršiu architektúru procesora Cortex A8, no ako kompromis beriem aspoň tá 1GB RAM, predná aj zadná kamera, rozlíšenie 1024x768 na 9,7'' palcovú uhlopriečku taktiež NIE JE katastrofálne. HDMI výstup sa ti bude hodiť, taktiež aj USB vstup.
OS Android 4.0 stačí, možno dostal aj aktualizáciu aspoň na 4.1 .
Konštrukciou je na tom dokonca lepšie ako niektoré high-endové tablety (je robený s plastu a celá zadná strana je z kovu, všetko drží, nič nevŕzga) .
@domssy Dobierka pri bazári je blbosť, to by som neriskoval ani ja.
Ja z bazáru nakupujem iba cez osobný odber, kde sa pekne stretnem s predávajúcim, kde si výrobok poriadne pozriem, preskúšam a dohodneme sa osobne s predávajúcim.
Už som kúpil dokopy 4 telefóny takto a absolútna spokojnosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Z tých, čo si vymenoval by som bral jedine to Prestigio, je ako tak schopný.. Má síce staršiu architektúru procesora Cortex A8, no ako kompromis beriem aspoň tá 1GB RAM, predná aj zadná kamera, rozlíšenie 1024x768 na 9,7'' palcovú uhlopriečku taktiež NIE JE katastrofálne. HDMI výstup sa ti bude hodiť, taktiež aj USB vstup.
OS Android 4.0 stačí, možno dostal aj aktualizáciu aspoň na 4.1 .
Konštrukciou je na tom dokonca lepšie ako niektoré high-endové tablety (je robený s plastu a celá zadná strana je z kovu, všetko drží, nič nevŕzga) .
no mzn su lacnejsie..ale su z Ciny
Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate
Na bazáre za 150€ zoženie už aj Samsung Galaxy Tab 2 7.0
Ja z bazáru nakupujem iba cez osobný odber, kde sa pekne stretnem s predávajúcim, kde si výrobok poriadne pozriem, preskúšam a dohodneme sa osobne s predávajúcim.
Už som kúpil dokopy 4 telefóny takto a absolútna spokojnosť.