Ahojte, potrebujem pomoc s klávesnicou od mininotebooku Asus X201E, mám klávesnicu ako na fotografií ktorú pridám, na tlačidlách, ktoré slúžia ako číselné respektívne ako písmenká s dĺžňami prípadne s mäkčeňom mám znázornené, že na čísle 8 (á) má byť aj h
jak vravi @2 , na tych klavesach v strede mas anglicky normalny, vlavo hore anglicky shift, vpravo dole slovensky normalny a vpravo hore slovensky shift
toto je jedna z mala veci pre ktoru by som chcel byt anglican by som mal na klavesnici o polku znakov menej pomaly a aj bez numerickej klavesnice by som mal nad pismenami cisla hned a nemusel tam zonglovat so shiftom, na shifte by som mal tie uzitocne znaky
teraz tu mam na jednej klavese dokonca 6 znakov jak kokot
ďakujem chlapci pomohli ste mi veľmi,.... klávesnicu ovládam vcelku dobre, len mini mám teraz prvý krát , a na počítače nie som zas expert.....celkom ma to prekvapilo že treba prepínať na eng. klavesnicu ....... a @etelnair no v tom s tebou súhlasím ,,, zbytočne je na tej klávesnici taký chaos.........ešte raz ďakujem chlapci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
teraz tu mam na jednej klavese dokonca 6 znakov jak kokot