Idem si dať spraviť cestovný pas a na stránke sa píše že musím mať pri sebe občiansky alebo rodný list a moja otázka je potrebujem ich mať fyzicky pri sebe? Keby im dám prefotené tie veci tak mi pas nevydajú?
Myslím si že keď potrebujú iba overiť tú moju totožnosť a prepísať údaje tak by im mohli stačiť prefotene veci ja sa len bojím že budú potrebovať niečo s čipom alebo či nebudú vymýšľať že chcem falšovať totožnosť alebo čo ale ja pri sebe original doklady žiaľ nemám a strašne ďaleko ich mám a nestíham sa po ne vrátiť
ani by nespravili výnimku vôbec? Keby im dám fotku toho občianskeho lebo ja ho mám len odfotený v mobile alebo prefoteny im ho môžem doniesť ja som si ho zabudla na intráku v BA a bývanm v KE to aj keby ako chcem tak to nestíham ísť si poň
Áno, musíš doklady mať originál. A overená kópia je taká, ktorú ti vystavia na mestskom úrade na nejaký dokument. Ale aj tam potrebuješ prísť s originálom toho dokumentu.
Ale kľudne skús, či ich neukecáš a daj potom vedieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@Wera55555
@James98
@Teal
@Obsession
@Hellium
@Melancholik
@Lafiziq
@Lakero
@Torpedo08
@Jakzig
@Mezomus
» www.minv.sk/?podavanie-ziad...
ak by policajt spravil výnimky, tak by si mohol narobiť problémy, teda výnimku asi nespraví
Ale kľudne skús, či ich neukecáš a daj potom vedieť.
ok
... google poznáš ?