Prosím o pomoc pri vypočítaní (troch) príkladov z kapitoly ,,Potenciálna energia a zákon zachovania energie". Som len v 1. semestri vš a pre niekoho, kto sa fyzike venuje, by tie príklady nemali byť náročné.
Prosím dobrú dušu, aby mi napísala do správy.
ak ma presvedčíš, že je správne ti to vypočítať, tak ti to vypočítam.....
ale myslím si, že ako prváčka na VŠ ešte nevieš ako študovať... lebo toto je dosť napi*u prístup ... dávať na fóra na nete "kto viete mi napíšte a vypočítajte mi"
momentálne sa v podstate hľadám čo je a čo nie je pre mňa...zistila som, že fyzika proste nie a chcem skúsiť niečo iné...na vš som musela ísť (tie dôvody sú na dlhšiu debatu) potrebujem tam ešte chvíľu vydržať, aby zo mňa rodičia neboli načisto sklamaní (aspoň po skúškové)...a toto mám niečo ako ,,dú"..bez nej ma vyhodia.
Mne samotnej je toto dosť blbé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ale myslím si, že ako prváčka na VŠ ešte nevieš ako študovať... lebo toto je dosť napi*u prístup ... dávať na fóra na nete "kto viete mi napíšte a vypočítajte mi"
Mne samotnej je toto dosť blbé.