Takže...ocenila by som radu hlavne niekoho, kto študuje na VŠ v Bratislave. Budem mať teda kartu ISIC a samozrejme, že mám nárok na cenu MHD pre študentov. Lenže Dopravný Podnik Bratislava má na stránke absolútny chaos a fakt som sa zamotala, preto chcem
tak mám pocit že treba ísť s ISICom a s potvrdením o návšteve školy do DPB aby ti tam nahrali potvrdenie o zľave... Ale mali by tam byť všetky výšky v Bratislavskom kraji...
no u nas je to normalka ze mas ISIC ako preukazku aj ako rezimku na vlak...ale tak keby si uz musis vybavit preukazku staci ti fotka, 20sk(aspon minuly rok tak stala), obciansky a potvrdenie o dochadzke do skoly
s ISIC môžeš kupovať len zľavnené lístky, ale viac sa oplatí karta MHD. S ňou si nemusíš kupovať žiadne lístky, len jednorazovo zaplatíš určitú sumu (napr. 790,-Sk na 3 mesiace v 1. pásme) a jazdíš po celú dobu platnosti koľko chceš aj bez lístkov.
@6 to je len tak nazvane ze MHD karta, potrebujes len ISIC a peniaze, zaplatis a oni ti to daju do isicu, takze ked stretnes revizora tak mu das isic a on si to tam odpipne ze mas zaplatenu elektricenku od vtedy do vtedy..
Ja už dlhšiu dobu tvrdím že ISIC je vhodný takmer na všetko Až sa bojím že ho stratím
P.S.: Potom s tým trojmesačným lístkom (MHD karta sa to volá len keď si to kupuješ zvlášť ako kartu, ale pokiaľ máš ISIC tak je to zbytočné) pozor na pásma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale ak chces cestovat castejsie, urcite by som ti radila na preukazku
» imhd.sk/ba/index.php?w=...
tak mám pocit že treba ísť s ISICom a s potvrdením o návšteve školy do DPB aby ti tam nahrali potvrdenie o zľave... Ale mali by tam byť všetky výšky v Bratislavskom kraji...
A ešte mám otázku Rozhodla som sa, že si teda určite kúpim tú MHD kartu. Čo si mám so sebou priniesť? Treba napr. fotku, ISIC, alebo tak?
bud si vybavis elektricenku od MHD co maju vacsinou len domaci lebo zbytocne potrebujes foto, plus dalsia karta ti pribudne
alebo si to das na ISIC a staci ti len doniest peniaze na predplatne na istu dobu a myslim ze este obciansky ale tak to by si mala mat u seba vzdy
P.S.: Potom s tým trojmesačným lístkom (MHD karta sa to volá len keď si to kupuješ zvlášť ako kartu, ale pokiaľ máš ISIC tak je to zbytočné) pozor na pásma
trojmesačenku si môžeš kupit aj ked nemáš špeci MHD kartu