prosim pomozte mi...vcera som pisala na notebooku a na klavesnici sa mi jedno pismeno "odtrhlo" proste ten stvorec,na ktorom je pisane pismeno E vypadlo.. asi s tym uz nic neurobim,ze? :/
All- nič nepchajte pod klávesy a potom nepáčte, zažila som Vopchala som tam sponku, nešla vonku a vypáčila som písmenko A kocúrik, neviem ako, mi vybral raz, kým sme boli na dovolenke, polku klávesnice. Ale to už neviem, že ako
nepoznám ťa, ako hovoríš, ale predsa ti poradím Buď to tam proste správne prilož a poriadne zatlač, mne sa to tam podarilo takto vrátiť. A keď to nešlo takto, bolo tam niečo zlomené Ale myslím, že to bude fungovať aj tak, skús postláčať niečo pod tým Buď si ho tam len polož, ale mne to liezlo na nervy, alebo to tam teda nejako vtlač Jo a pod tlačítkom sú také biele hotentóty, alebo proste také ako nožičky od piána to vypadá A to sa dá napasovať na tlaćítko, ak nie je zlomené Skúšaj V najhoršom odnes do servisu, aj keď je to celkom drobnosť a neviem, či to vôbec spravia
moja šikovná mačka mi raz vybrala písmenko B......na notebooku starom asi mesiac som myslela, že ju zabijem, ale bráško mi to tam nejak dal naspäť...chvalabohu ale jak sa jej to podarilo, to neviem a radšej ani nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vlastne, vtedy, aj teraz ho používa mama, takže neviem, čo s tým je (ach)
nepoznám ťa, ako hovoríš, ale predsa ti poradím Buď to tam proste správne prilož a poriadne zatlač, mne sa to tam podarilo takto vrátiť. A keď to nešlo takto, bolo tam niečo zlomené Ale myslím, že to bude fungovať aj tak, skús postláčať niečo pod tým Buď si ho tam len polož, ale mne to liezlo na nervy, alebo to tam teda nejako vtlač Jo a pod tlačítkom sú také biele hotentóty, alebo proste také ako nožičky od piána to vypadá A to sa dá napasovať na tlaćítko, ak nie je zlomené Skúšaj V najhoršom odnes do servisu, aj keď je to celkom drobnosť a neviem, či to vôbec spravia
no a ze aka bola otazka? Aha..no tak prides ne a zalozis nazad,dufam,ze mas gumicku co tam je pod pismenom
ja si takto cistim klavesnicu.. ..
kto vie preco som tu cez mobil