Čaute, potrebovala by som pomoc od niekoho, kto sa trochu vyzná do počítačov a vecí okolo.
Dnes ráno som sa na notebooku normálne napojila na net, asi po pol hodine mi nejako zblbol prehliadač, nejako divne mi ukazovalo tú lištu dole, tak som reštar
mne to inštaloval jeden chalan asi tak pred 2 rokmi a odvtedy som to nepotrebovala..
ale keby bola chyba len v mojom routri, tak ten susedov by mi ukazovalo, nie? .. ja si skorej myslím, že to bude niečo v notebooku, tam by čo mohlo byť?
dala som riešiť problémy, tak isto ako aj ráno, len už som sa na to trochu aj súsredila.. a niečo ako sieťový adaptér nebol zapnutý a potom mi vypísalo, že bol konflikt IP adresy, lebo nejaký počítač v sieti mal rovnakú ako ja.. takže chyba bola ozaj v notebooku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
vies sa donho dostat ? ( IP + login,pw )
mne to inštaloval jeden chalan asi tak pred 2 rokmi a odvtedy som to nepotrebovala..
ale keby bola chyba len v mojom routri, tak ten susedov by mi ukazovalo, nie? .. ja si skorej myslím, že to bude niečo v notebooku, tam by čo mohlo byť?
dala som riešiť problémy, tak isto ako aj ráno, len už som sa na to trochu aj súsredila.. a niečo ako sieťový adaptér nebol zapnutý a potom mi vypísalo, že bol konflikt IP adresy, lebo nejaký počítač v sieti mal rovnakú ako ja.. takže chyba bola ozaj v notebooku
A to som si myslel, že Windowsácke Riešenie problémov ešte doteraz nič nevyriešilo