Caute.Mam velky problem.Mam psp e-1004 a nanom flash 6.60.
Dal som naformatovat kartu a flash je asi zmazany.Nie je napisany ani v systemovych inf.A pro b-10 ci ako sa to vola.A nemam ani zlozku iso prosim o pomoc.
Ahojte mam taky problem brachovi som kupil psp 3004 on si tam aj s kamaratom hodili daky flash a čuduj sa svete niakym sposobom ho dali do smutku( da sa zapnut ale displej nereaguje a neviem ci vobec ide ale ledka svieti nestretli ste sa stym??? Bol aj v oprave ale to boli taky opravari ako nechcem povedat co a v sony mi povedali ze mi to vymenia kus za kus samozrejme zaruku uz nemam takze by ma to vyslo ako nove PSP. Je to dovoz z USA a v servise mi hovorili ze nevedia to opravit lebo ze to ine ked to je z ameriky trapaci za komenti dakujem moj
Ja bi som sa chel spitat ci existuje niaki program priamo do psp GO ze ho supstim a nataca jak hra hry a ked ne jak inak bi som mohol natocit gameplay cez PSP-GO
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Máš také isté ruky ako ja,možno máš rýchlejší net,čo sa ti stane ak si to pozrieš sám?