kedze sa do pocitacov vyznam asi tak ako do francuzstiny, opatovne sa na vas obraciam s prosbou o pomoc pri vybere noveho stoloveho pocitaca. Ochotne prijimam aj vase dobre mierene rady na znacky, potrebne parametre a podobne. Vopred
ale, keby som si zaobstaraval pocitac, urcite by som si navysil ten tvoj limit, minimalne o polovicu a poskladal si ho, z tychto variant mne osobne nevyhovuje nic, to su moc velke kompromisy
jednoznačne zložiť a keď si myslíš, že to nedokážeš sám, tak určite je niekto v tvojom okolí, kto to spraví (a ak je ako môj priateľ, tak sa bude z toho ešte aj tešiť... aj keď chudák má nervy, keď sa mu do toho fušujem )
Ja mám doma už asi 2 notebooky, + 1 starsi stolovy, mam obrazovku, len treba novu krabicu, kedze tento uz nefunguje skladania sa neobavam, len neviem, cim/kym akymi cislami sa mam riadit, vie niekto poradit? ako som povedal, staci filmy+praca, na hry nepotrebujem, na to nemam uz vobec cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
No na tvojom mieste by som si PC zložil. Neni to až tak ťažké.
ale, keby som si zaobstaraval pocitac, urcite by som si navysil ten tvoj limit, minimalne o polovicu a poskladal si ho, z tychto variant mne osobne nevyhovuje nic, to su moc velke kompromisy
a ak uz win tak win7 home premium 32bit...ziadne xp...
Čo povieš na toto? Presiahol som tvoj limit o nejaké 3 eura no myslím že vykon tu je oveľa vyšší
Inak, výkonovo podobné notebooky ako si tam dával Pc dostaneš v tej cene okolo 450e tak porozmýšľaj
dalsie info k tomu istemu zelezu:
» www.lan-shop.cz/hewlett-packard...