JE VO WORDE FUNKCIA, KTORA BY MI ZMENILA VELKE PISMENA - na male? s kapitalkami sa to neda, lebo je to uz pisane velkymi pismenami, a nechces sa mi to vsetko prepisovat lebo je toho strasne vela
Normálne ten text celý označ,ako keby si ho chcel skopírovať a potom klikni na "voľbu" kde sa nadstavuje veľkosť písmen--Ak tam je 24,označ 13 (napríklad) a text čo si označil by sa mal zmeniť na tú veľkosť ktorú si zvolil.
Vo Worde neviem, ale ked skopcis text sem: » convertcase.net/... a kliknes na lower case, tak by to malo spravit (nie som si ista ako presne to pracuje s diakritikou, ved skus . Pripadne Sentence case ti dokonca necha velke pismena na zaciatkoch viet
existuje aj klávesová skratka CTRL D a tam si zmeníš veľkosť písmen...ja keď potrebujem malé dávam si 11 aj farbu si mením, podľa toho kam to potrebujem čo práve píšem
@7 takze tamto je tiez iba zmensenie pisma, v skutocnosti vsetky pismena zostavaju velke.
preto som aj moj prvy koment napisal tak, aby to ludia pochopili, asi som to zle vysvetlil, jedina to pochopila @nenay zrejme, nie som sprosty ze by som nevedel dat velkost pisma zo 14 na 12.. potrebujem premenit VELKE na velke neviem ako to lepsie vysvetlit..
@drection však dobre si to vysvetlil a v @7 som popisovala ako to zmeniť, skutočne to nefunguje? som teraz cez mobil tak si to nemám ako overiť, ale toto ma prekvapilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
postup:
1. označ celý text
2. klikni na túto ikonku:
3. rozbalí sa ti ponuka, v nej vyberieš "malé písmená" a na to klikneš
@concatenate dakujem, idem sa na to pozriet
@lilly09 - presne to som si myslel, bohuzial ked je text napisany velkymi pismenami, tak je tato funkcia bezvyznamna
preto som aj moj prvy koment napisal tak, aby to ludia pochopili, asi som to zle vysvetlil, jedina to pochopila @nenay zrejme, nie som sprosty ze by som nevedel dat velkost pisma zo 14 na 12.. potrebujem premenit VELKE na velke neviem ako to lepsie vysvetlit..
Dakujem za kazdu radu