Táákže..mala som skype..mala len preto že sa mi slušne povedané pokazil (konkrétne včera)... to je jedno..no proste som ho normálne odinštalovala a že stiahnem si ho zas..tak som šla na oficial stránku skype a začala som sťahovať,normálne sa to stiahlo a
tak skús staršie verzie skypu... dll je knižnica, takže ju musíš dať do win32 aby fungoval. a ak nebude musíš ju registrovať v PC. i tak nechápem prečo ti to robí.
@chidori ani ja to nechapem...ale doteraz mi sla aj ta nova verzia ziadny problem az na jeden : ze sa mi nemenilo kamoskine meno...a teraz vobec uz ani zapnut a ked sa mi posledny krat zapol tak ma ukazalo ako off a nedala sa mi poslat ani sprava ani nic...ja fakt netusim co to je....a to ze "dať do win32 aby fungoval. a ak nebude musíš ju registrovať v PC.. " tomu nechapem som uplen mimo v oblasti kompov..jedine co viem je ist na net pustit si hudbu a hrat hry a este kreslit v sketchbooku
@chidori preco mam pocit ze si zo mna robia ludia srandu? ale pokusim sa o to to prve chapem..ale to druhe radsej nejdem skusat elbo to este viac zruinujem napisem zachvilu ci este zijem a ci mi nevybuchol pc pri mojich extra odbornickych pokusoch ale dakujem
skopírovať a prilepiť. nič sa s tým nerobí. alebo si zožeň taký program na opravu knižnic vo wine len netuším čo je niekde free. @taktosavolam tak či tak by som odporúčala re-install OS bohvie koľko chýb tam ešte je
@chidori ved to ze myslim ze sa mi to neoplati re-installovat... kvoli skype-u ale este to raz skusim a ak nahodou nieco pobabrem tak uz mi nic ine neostane iba re-install
@luciiik v tom prípade nie je chyba v skype. Je chyba vo windowse. Proste máš starý operačný systém na nový skype. musíš si nájsť takú verziu, ktorá ti pôjde spustiť na XP win. skús vyhľadať tie staršie.
pretože pochybujem, že ti to pôjde s nalepením knižnice do systému.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a keby ti to nešlo musíš ísť do - štart -spustiť -cmd a napísať príkazový riadok regsvr32 a názov celého mena tej knižnice.
ale myslím, že je to i tak akési celé zbytočné. skús tú staršiu verziu. a ak ti nepôjde ani to dll vo wine tak re-install OS alebo skús iný program.
pretože pochybujem, že ti to pôjde s nalepením knižnice do systému.