Prosim vás. Robím sočku o rozpade ČSFR. A mám tam tiež názory ľudí. Tak ak by ste sa mohli niekto vyhadriť. Viem, že veľa vás nezažili spoločný štát. Ale tak aspoň z vášho pohľadu, alebo čo viete od rodičov...
Az na ten "podpultovy tovar" a ine bu-bu-bu suhlas + poznamka, k "rozpadu" by nedoslo pokial by sa tak nerozhodol nas "velky bracha" a tam sa stala zrada. A normalny clovek sa mal vtedy dobre, . . . len ked vam niekto zacne rozpravat, ako sa mate zle a moze te sa mat lepsie + nenazranost nasich spoluobcanov a hned sa vsetko dava do pohybu.
Cesi mali pristupit na nasu poziadavku aby stat fungoval ako konfederacia teda kazdy stat by mal vlastnu vladu ale zahranicna politika by bola spolocna a nemuselo dojst k rozpadu,socializmus bol skvely vymyvac mozgov coho nasledky vidno az dodnes...
keďže aj ja budem onedlho potrebovať pomoc so sočkou, tak ti niečo napíšem. U nás doma často znie veta: Zlatý socializmus. A aj po páde komunistov sa, čo som počul od rodičov, v tejto krajine nežilo najhoršie. No podľa mňa by to bolo u veľmi nelogické, keby dva dá sa povedať, že vtedy už takmer samostatné štály fungovali dohromady. Aj keby sa v 1993 nerozdelili, myšlienka nejakej konfederacie by onedlho padla, pretože každý národ sa snaží o jeho sebaurčenie a vytvorenie si vlastného štátu s územím, na ktorom daný národ žije
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
podľa mňa to bolo preto lebo mečiar a spol. chceli moc