Hell"o, mam taky problem, idem kupovat zadny naboj salt 36h a rafik superstar 36h, doteraz som mal 48h, takze ho nemam podla coho vypliest. existuje nejaka predloha? alebo nejaky program na to? a este, daju sa pouzit normalne tie tycky z 48h (ci su dost p
hm zaleži na tom jake dlhe maš tie špice ... robia sa v rôznych velkostiach ... ale 36tky su tušim dlhšie takže toto neviem ... a tam neni podla čoho prosto to vypleť poriadne utiahni a potom keď tak do servisu a oni tam maju stroj na centrovanie a ono ti to vycentruje presne na milimetre ... alebo ... si to kup cez » www.shop.tbb-bike.cz/eshop/documentv... a tam je možnosť že ti to aj oni spravia
akože výplety si robím od oka hodím pár špicov ako základ aby mi náboj držal v strede a potom dávam ostatné jediné o čo sa starám aby sedelo kríženie čo ja viem napr aby sa krížil špic čo robím z ďalšími tromi, ak nesedí dĺžka tak to posuniem o dierku dopredu alebo dozadu a zatiaľ všetky výplety čo som robil držia bez problémov
ta nakupil som kraviny - tj okrem toho naboju este colony teddy bars, nejaku retiazku a colony sprocket, taze nevysli lova na rafik, budem musiet nasetrit (cca mesiac) a az potom budu starosti s vypletenim ale ajtak, kto by v tomto roztapajucom sa-snehu a dazdi jazdil..?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme