Prosim pomozte mi, neviem v com moze byt chyba.... ak idem napriklad 50,60...atd.. a pustim alebo pridam plyn tak s autom tak trosku hegne - zatrasie... v com moze byt problem ?
@maros3150 ak si napisal ze "je to pri zaradovani rychlosti, tak mas spojku uz staru, teda ak ti to robi pri preradovani rychlosti. tj vymenit spojku, alebo do servisu a ti povedia ci mas spojku alebo nieco ine.
@maros3150 teda sry, neviem citat , teda ked hovoris ze to neni pri zaradovani rychlosti, sice aj to moze byt spojka ze je uz znicena, alebo volake cerpadlo moze byt spinave zanesene ale zas ked aj pri spomalova neviem ci mas sviecky, tak tie mozu byt tiez spinave, alebo iskru hadze zle. ale zas aj ked ti to robi pri spomalovani, tak neni som si isty. a vydava to aj volaky zvuk? lebo hlavne podla toho sa zistuje aj ked je nieco pokazene.
@maros3150 a hlavne trosku viac informacii alebo rovno servis , lebo moze to byt este tiez aj silenblok, vnutorne klby poloosi, čap riadenia, vymenit dvojhmotu atd.
Ja som mal Feldu a mal som ten istý problém.. V mojom prípade to bol rozdeľovač (ten palec čo sa v ňom točí som mal špatný) a po výmene to už bolo omnoho lepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov