Ahojte, mam taky problem, chodil som k 1 psychiatrovi na vysetrenia a nemohol som kvoli tomu chodit na seminare z 1 predmetu na vysokej skole a zistil som, ze prodekani odo mna chcu urcite odovodnenie preco som tam nechodil. Bohuzial, co som ani vo sne ne
neocakaval, psychiater je niekde prec na dovolenke a nikto mi nema dat tie papiere. Problem je, ze ked by som aj cakal na neho, uz by bolo neskoro a ked im nedam tie papiere, tak ma vyhodia, lebo ten predmet uz nemozem preniest. Nepoznate nejakeho ochotneho lekara/psychiatra, co by mi vedel dat hocijaku lek. spravu so spatnym datumom? Kludne nech to stoji co to stoji , len potrebujem ten debilny zdrap papiera.
@sianagirl245 ano, uznavam, ze som sa az trz zobudil, bo som nevedel este ako to vsetko funguje, uz by som to inak riesil, ale potrebujem ine riesenie trz
Ak by sa ti to nepodarilo, skús požiadať o predĺženie štúdia. A ak by ti ho nechceli predlžiť, tak začať od začiatku + dať si uznať už spravené skúšky (s uznávaním predmetov snáď problémy robiť nebudú)
@koprdil nevadi, napisem si tu spravu v pc sam, okopirujem peciatku pomocou tlaciarne, ziaden problem, bude to vyzerat ako uplne prave, ak ich nezaujima, co mi bolo, tak ani mna to nebude zaujimat a nenecham sa zaskocit ich verdiktom. Spravodlivost vyhra a koniec koncov, ospravedlnenie si snad vyrabal uz kazdy clovek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ak by sa ti to nepodarilo, skús požiadať o predĺženie štúdia. A ak by ti ho nechceli predlžiť, tak začať od začiatku + dať si uznať už spravené skúšky (s uznávaním predmetov snáď problémy robiť nebudú)