ahojte..s priatelom som sa rozisla dnes ale chcem ho spat, on mi povedal len ze ma ma rad stale ale nic nejako nerobi ine.ale spravala som sa k nemu velmi zle..ako ho mam ziskat spat..uz mi dal tolko sanci..ale ja som to ukoncila teraz a hovorila mu ze h
uff...tak ty si si v jeden deň uvedomila, že s ním nechceš byť aj že ho miluješ? no pekne...ale snáď, keď mu povieš toto, čo si napísala sem, odpustí ti....
Bola si piča. Ale aj ja som raz bol kokot, tak ti iba poviem, že netlač na to. Ospravedlň sa mu, vylej mu všetky city ako pohár piva na stôl a dúfaj že ti dá šancu ktorú si vlastne nezaslúžiš.
@lolita555 - prepáč, že to poviem otvorene, ale dosť hlúpo a primitívne si sa zahrala s vlastným vzťahom. Ak si si istá, že ho miluješ, toto nerob. Urobila si najväčšiu hlúposť, akú si mohla urobiť a obávam sa, že keď takto hazarduješ s vlastným vzťahom, že to nemáš už vo vlastných rukách. Záleží od milosti-nemilosti priatela....
@lolita555 nemala si sa z ním rozchádzať ... poviem ti osobne ako to je niečo ako urážka pre chlapa ked sa z ním holka rozíde a nie jeho vynou vieš. To tak on si môže myslieť že ked si sa rozišla tak si mala dôvod a hned ked budeš tlačiť sa na teba vykašle. Osobne ja by som to spravil. Dajte si free mini pauzu .... a potom mu tak z ničoho zavolaj že ako sa má a tak .... a tam kecajte hovadiny a potom sa ho spýtaj či nepôjde vonku lebo mu musíš povedať niečo veľmi tajné a ked budete vonku tak mu to povec osobne a do očí to je podľa mna to pravé zaberie na milion percent no ked si nenašiel žiadnú inú ani nič a ani ked nebude stale urazený z rozchodu
@lolita555 Dajte si free mini pauzu .... ako kratučkú pauzu nie celý mesiac chápeš povedzme tak tri dve tri dni ani z nim nepíš ani nič nevolaj mu tym viacej ho potom prekvapíš
Keby ťa ľúbil naozaj už si vo vzťahu a dal by ti to najavo
@miskoo6 lubi ma ale uz som urobila vela zleho vies..takze keby zajtra sa mu neozvem a v piatok uz mozem nie?nechcem aby sa s rozchodom uplne zmieril a uz by to s nim nepohlo ale ani aby mal pocit ze si robim co chcem a potom mu zawolam ze ho chcem spat a on hned suhlasi
@lolita555 ako určite vieš skús vydržať 24hodín bez neho celkovo mne to vyšlo ja som čakal ale 3dni vieš ale zasa nechcem aby vyšlo že ja ti zle radím potom ked to nevýde ..... a si si istá čo k tebe cíti?
@miskoo6 som si ista ze ma lubi..len mam strach aby sa neriadil pravidlom len laska nestaci..skusim to teda v piatok..nwm ale ako ho mam pozvat von ci co mam robit
@lolita555 len tak normálne ... že máš niečo vážne čo musíš vedieť to zaberie uvidíš a potom ho ponaťahuj zakecaj a musíš vycitiť kedy príde tá spravná chvíľa najidealnejšie miesto by bolo niekde v parku na lavičke tam mate dosť súkromia
strach je normálna vec ja ho mam stále ked ide k holke ako len ku kamaratkam a tak bežná vec ktorá patri k životu proste nemysli na strach ten nechaj doma ale prečo by odmietol? stalo sa niekedy že odmietol prísť?
@miskoo6 nie ale to sme spolu chodili..a ja nemozem uverit ze po 2 rocnom vztahu v den rozchodu sa akoby nic nestalo..pritom dnes nam bolo spolu krasne..aj vcera..nic ze by nasvedcovalo rozchodu --ja nwm pochopit co si on teraz mysli
@lolita555 to sa stalo aj mne ... nič si z toho nerob .. ešte sa ti zo mnou priateľka oblizuje na zastavke a na druhý den ma nechala ... no a ani neviem či bola chyba vo mne a či v nej no ale proste neriešme mna takto ... niektorý ľudia sa náhle zľaknú ked príde vzťah a býva dlhšie ako je u nich zvykom ale ked už bol 2roky a tak náhle ... neviem ti povedať to šokovalo aj mna
@lolita555 ale prečo si to povedala? ... vieš niekedy aj ked povieme zle no v tej chvíli sme tak chceli ... a ako ste sa potom rozišli ako si povedala koniec a hned domov alebo neviem?
@gothicpoethic a ako vieš že kto je na vzťah zrelý a kto nie? ... neviem ale osobne si myslím že na vzťah je zrelý každý vidíš niekde rozdiel? .. možno tie deti v škôlke to neberu vážne ale len tak .. ale my rozumný ľudia?
@lolita555 Popiči! Takže s veľkou láskou sa dá len takto zahrávať? Chcela si si dokázať, že sa s ním vieš rozísť? Takto sa zaobchádza s veľkou láskou?
Ale na druhej strane, možno je to, ako píšeš- BOLA. Ale už nie je.
@miskoo6 Rozumný človek zrelý na vzťah sa "skúšobne" rozíde? Ak áno, tak potom máme rozdielny pohľad na to, čo je rozumné a vyspelé. Nechceš sa s dotyčnou slečnou dať dokopy? Možno jej pomôžeš zabudnúť na "veľkú" lásku.
@miskoo6 "Dajte si free mini pauzu .... a potom mu tak z ničoho zavolaj že ako sa má a tak .... a tam kecajte hovadiny a potom sa ho spýtaj či nepôjde vonku lebo mu musíš povedať niečo veľmi tajné a ked budete vonku tak mu to povec osobne a do očí to je podľa mna to pravé zaberie"
......
vidím, že si expert na vzťahy..ty máš 19, alebo 9? tvl...
"a strasne ho chcem" no to je tvoj problém.že ho chceš. nemiluješ.lebo nechceš byť sama .skús byť sama mesiac, dva a potom uvidíš. takto ubližuješ sebe aj jemu.
@gothicpoethic no som rad že sa zaujímaš o moju gramatiku a čo že není neviem aká? .... pre mna je vpohode a ked sa ti neľúbi tak asi vieš čo .... zapalíť nechápem
@miskoo6 no, keď čítam tvoje komenty, tak mám dojem, že si mal vzťah naposledy v škôlke... a keď vidím tvoju gramatiku, tak mám pocit, že v tej škôlke si bol tak 2-3 roky dozadu... + tvoja reakcia = prázdne kecy z prázdnej hlavy...ty sa zamysli kamoško...
@peter_piper to si vymislel sám? ja normálne zíram ale dobre ked chceš niečo tak von z tým inak vieš kam môžeš ísť asi čo mate z mojou gramatikou? .... kuknite sa na svoju na smiech
@miskoo6 tvoj inteligenčný kvocient = tvojmu veku... že sa ty vôbec s niekým púšťaš do debaty.. s tvojim rozumom by som rovno uznal, že som kokot a držím piču
@peter_piper maš pravdu vieš čo ..... tak uznávam že si kokot a drž si piču inak takých ubožiakov čo z nich na smiech nič v zlom ty si sa žačal hádať ... takže neviem neviem kto tu ma zatvoriť piču a inak vulgarizmi si použivaj u svojích kamarátov ... medzi ľudí nepatria
@gothicpoethic ale .... ked ťa to trápi/y tak si to nevšimaj ... ani ja vam nepíšem aké i/y mate dať tak čo sa staráte do druhých ? ... či vaš život je až taký nudný že musíte riešiť ten môj? .... no potom klobuk dolu riešte si ho pre mna zamna aj celý život ale ja ostanem taký aký som
peter_piper vieš chlape ... niektorý si myslia byť priklad ty .. ale ja to už dávno viem že som v tom je v nás rozdiel no ked dá tak dá .. ale teba už dal nebudem prvý aspon
@miskoo6 Ešte to mi chýba Aby si mi TY radil, aké i/y mám kam dať
Jou, ostaň aký si, verím tomu, že raz to dotiahneš ďaleko, vyššie ako sme my ostatní s nudným životom, bez priateľov a so idolmi podobnými Tebe
A kde si vzal, že riešime TVOJ život? Riešime to, čo sa dá vydedukovať z tohto fóra a z toho, čo a ako doň píšeš A ako vieš, že máme nudný život? Nič lepšie Ti nezišlo na um?
@peter_piper porozmýšlaj kto je tu sráč a potom môžeš povedať lebo niektorý možno si myslia že som ja no dobre nech si myslia ... ale môžeš to byť aj ty? ..
@peter_piper Mám zvláštny pocit, že sme boli poslaní do piče Poď, možno je to miesto, kde nie sú ľudia...ľudia...hm...a tak teda ľudia...podobní tomuto výkvetu.
Napadá mi len miesto na plátne, na ktoré sa budeme my s IQ nad 50 pozerať z toho prvého radu v piči, kde si nás predstavuješ. Budeš útecha. Budeme utešení tým, že sme v piči, lebo horšie miesto je už len v Tvojom mozgu.
@gothicpoethic také slovo a vypusti ich z ustočiek mladá slečna? nonono vidíte kam speje dnešna výchová ako taká celková? .... poviem vam vy ste to už tak daleko dotiahli že na vas ani 10metrovo palicov nedočiahnem
@miskoo6 Myslím, že Vy ste to tiež niekam dotiahli, pán Moralista, a jediné, po čom bažím je, aby Vás tam ešte niekto 10 metrovou palicou poriadne zatlačil
@smajdalf hej nadavkami si vieš z kym hovor ...... tak si môžeš doma rozpraváť a ne tu machrujete všetci aký ste extra trieda .. ale stretnem vas vonku a len další blbci ktorých mi je ľuto tak nemachruj a pal z tade skade si prišiel jo?
Idem ja spať, lebo toľko inteligencie a drsnosti som naozaj dlho nezažila. Zajtra môžem pokračovať. Možno si zoberiem na pomoc aj 7 ročného syna maminho frajera, aby mi mal kto tlmočiť tie drsné reči.
@peter_piper a @smajdalf o vašej inteligencii sme už dávno vedeli že je uboha a týmto to len davate na javo aj tymi sprostími slovami @smajdalf o nom sme ani nepochybovali že či to ma v hlave vporiadku to sme už vedeli dávno že nič z neho a teraz nám to len znova dokazuje
@gothicpoethic kľudne si ho zober aj koho ešte chceš jj zajtra večerniček sa skončil a tak šup do postielky len sa divím že čo tu robí @smajdalf on mal byť davno v posteli a @peter_piper o tom ani nevravím ešte ked bolo pol 6
A len tak mimochodom. Myslím, že obaja (sorry, chalani, ale nedá mi to ) ÚBOŽIACI PRIMITÍVNI VULGÁRNI, FUJ! NAPALMOVÉ MRAVCE NA NICH! sú dosť inteligentní na to, aby sa vyjadrovali aj bez nadávok, ale obávam sa, že keby svoje názory písali trochu vyššou formou, Ty z nich nebudeš mať žiaden zážitok.
@gothicpoethic neboj sa ked nebudem mať tak sem neprídem ale zatial mam tak som tu ved si píšte vyšou formou hoci neviem akou a čo ja z tým? dobrú noc vyššia forma
@peter_piper znovu len dokazuješ ľudom že nič z teba nikdy nebolo a ani nebude takže drž pisk laskavo a chod spať nebaví čitať váše extra inteligentné frázy
@peter_piper opakuješ sa len dookola chlape vymislí niečo nového ale si niečo zapni nech máš skade niečo nabrať čo použiješ lepiše sa tak odje ... potom ked si niečo kukneš napíš
@miskoo6 prečo by som sa mal stále báť? radšej sa boj ty, že niekedy budeš musieť vypĺnať žiadosť o robotu.. inak nechápem či sa na školách prestali písať diktáty, alebo čo...
Tak pekne sa to tu rozvíjalo, aj keď sme sa nikam nedostali @peter_piper furt nechápe (a ja s ním) ako môže byť @miskoo6 taký kokot a mysleť si že je borec
@smajdalf@peter_piper budte bez obáv sami o sebe ste už dosť trápny a vulgarnosťami to len potvrdzujete že nemáte miesto medzi normálnymi ľudami čakajú vas niekde v blázinci
@miskoo6 ústočká otvárať nebudem, radšej budem klepkať prstíkmi... Ale tak, ja s tým už končím... Nejak je mi jedno že si chuj, ty s tým musíš žiť, nie ja
@smajdalf ale chlape nič z teba nebolo a ani nebude a nepouživaj moje slová lebo tebe nesadnú niesu pre chujov inak a tými nadávkami tak vravíš sám sebe v zrkadle
@miskoo6 píše sa to korunovaný ty sedlák...nepoužívaj slová, ktoré ani nepoznáš, keď nechceš vyzerať ako kus dementného chuja...mne ale pripadá, že ty tak silou-mocou chceš vyzerať..niečo ti poradím..keď už si taký jebnutý..tak sa to snaž aspoň zakryť..bdueš to mať v živote jednoduchšie..
@peter_piper nič si z toho nerob chlapče nadavkami potvrdzuješ svoju inteligentnú roven .... ale vravím vám vyhrali ste vieme kto je kokot na birdzi inak ty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
136 komentov
K ostatnému sa RADŠEJ vyjadrovať nebudem.
Keby ťa ľúbil naozaj už si vo vzťahu a dal by ti to najavo
A nemyslím, že si na vzťah zrelá.
Ale na druhej strane, možno je to, ako píšeš- BOLA. Ale už nie je.
@miskoo6 Rozumný človek zrelý na vzťah sa "skúšobne" rozíde? Ak áno, tak potom máme rozdielny pohľad na to, čo je rozumné a vyspelé. Nechceš sa s dotyčnou slečnou dať dokopy? Možno jej pomôžeš zabudnúť na "veľkú" lásku.
V každom prípade ďakujem za náš rozdielny postoj, lebo mať rovnaký prístup k tejto veci, tak sa musím asi zapáliť.
......
vidím, že si expert na vzťahy..ty máš 19, alebo 9? tvl...
A len tak mimochodom, ak je Tvoja gramatika pre Teba v pohode, tak fajn. Ale pre ľudí, ktorí ju ako tak ovládajú v pohode nie je.
Určite vyznie lepšie názor, ktorý je hoci sprostý, ale aspoň napísaný s dobrými i/y.
@miskoo6 opäť chyba..ja si to nemyslím a to že ty to vieš ešte neznamená, že to tak aj je...
Jou, ostaň aký si, verím tomu, že raz to dotiahneš ďaleko, vyššie ako sme my ostatní s nudným životom, bez priateľov a so idolmi podobnými Tebe
A kde si vzal, že riešime TVOJ život? Riešime to, čo sa dá vydedukovať z tohto fóra a z toho, čo a ako doň píšeš A ako vieš, že máme nudný život? Nič lepšie Ti nezišlo na um?
Napadá mi len miesto na plátne, na ktoré sa budeme my s IQ nad 50 pozerať z toho prvého radu v piči, kde si nás predstavuješ. Budeš útecha. Budeme utešení tým, že sme v piči, lebo horšie miesto je už len v Tvojom mozgu.