Som so svojim priateľom 2 roky medzi tým sme sa asi na mesiac rozišli preto lebo mi povedal že ma neľúbi ale mam ma rád ja som to ďalej riešit nechcela tak sme sa rozišli po mesiaci sa mi zase ozval že ma vždy ľúbil tak sme sa dali zase dokopy. Nedávno
zažívala som niečo podobné keď som odišla fotiť do blavy na skurvené 3 dni a už keď som mu cestou domov volala vrieskal na mňa že prečo sa ja vôbec pýtam že kde je a s kým je keď som ho v bratislave podviedla a kokotiny.... tiež som nechápala ako si to mám vysvteliť....
vyserte sa na nich. bude vam lepsie .... ja som si takto predlzovala trapenie neskutocne dva roky, ked som nevedela jedneho len tak opustit (kedze ani on nedokazal mna) a som neskutocne rada, ze uz je po tom nerobte chybu ako ja.
aj ked viem ze to je uz asi zvyk ze sme spolu ale neviem nedokazem to ked nato pomyslim zeby som ho mala nechat tak mi je z toho dost na pi... neviem ako si to dokazala?
vidím to na bipolárnu poruchu (u neho). a u teba je to snáď len snaha neublížiť mu alebo čo, každopádne utekaj od neho kadeľahšie kým sa z toho nestane nejaký divný druh závislosti na ňom alebo čo, nemá to s ním zmysel
kokos, takto to dopadá keď sa stretnú dvaja s nízkym sebavedomím, ale každý ho kompenzuje inak: ty prílišnou závislosťou a potrebou sebatrýzne a on prehnanou žiarlivosťou a potrebou stále si niečo dokazovať psychickým vydieraním inej, slabšej osoby! @mischa888 to mi chceš naozaj povedať, že mieniš čakať na to, kým si to začne dokazovať fyzicky?????
@mischa888 podla mna si to zbabrala ty... ako mu moozes dat este sancu, ked ti povie ze ta uz neluubi?... po mesiaci zistil, ze aj ty si mu dobraa kedze lepsie je mat fajerku ako nemat ziadnu.... tyym poziadaniim o ruku sa teraz len ubezpecuje, ze si ta udrzii, pretoze vie, ze na lepsiu babu uz asi nemaa... mysliim si, ze ty maas na lepsieho ako je on, pretoze je to trageed....otaazne je, ze ci chces zit dokonca zivota s tyym supaackym trageedom alebo si sa s tyym uz zmierila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
toto ne
bože môj kašli na neho je to pravdepodobne žiarlivý a zakomplexovaný pako.
Nerieš ho
vyserte sa na nich. bude vam lepsie .... ja som si takto predlzovala trapenie neskutocne dva roky, ked som nevedela jedneho len tak opustit (kedze ani on nedokazal mna) a som neskutocne rada, ze uz je po tom nerobte chybu ako ja.
vidím to na bipolárnu poruchu (u neho). a u teba je to snáď len snaha neublížiť mu alebo čo, každopádne utekaj od neho kadeľahšie kým sa z toho nestane nejaký divný druh závislosti na ňom alebo čo, nemá to s ním zmysel
kasli na to dievca. nejako potichu a ludsky mu daj najavo, ze vam to jednoducho neklape a nebudete sa obaja kvoli tomu druhemu zbytocne nervovat.
wake up ľudia, čo vám jebe ? DDDDDD
alebo kto to je???