Už teraz važne veľmi prosim aj ja ,toho kto ma na starosti alebo kto sa do toho naozaj rozumie aby zistil že som ta za ktoru sa vydavam takže slečinka.par ľudi mi prisudzuje mena ktore nepoznam a s ktorymi sa občas nemožem stotožniť aj keď sme ideovo nal
zaleži mi na tom z toho dôvodu ,lebo som pravdiva v o forach ktore pišem .
zaleži mi na tom preto lebo je tu mnoho kresťanov ,ale nie so všetkym suhlasim čo pišu.
Azel-aj keď mi veľmi ubližuješ nemam vo zvyku ti nadavať takym potupnym spôsobom ako si to uviedol.
myslim si o tebe stale to čo som už pisala a to že si inteligentny no neviem z akeho dôvodu sa prezentuješ tak ako pišeš.sklamanie preživa každy jeden z nas v rôznych podobach.
Insomnya-su to asi štyri mena no najviac nebo.podotykam z nebom vo veľa veciach nesuhlasim.ak vieš tak mi pomož zistiť pravdivosť toho hlupeho osočovania.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
zaleži mi na tom preto lebo je tu mnoho kresťanov ,ale nie so všetkym suhlasim čo pišu.
Azel-aj keď mi veľmi ubližuješ nemam vo zvyku ti nadavať takym potupnym spôsobom ako si to uviedol.
myslim si o tebe stale to čo som už pisala a to že si inteligentny no neviem z akeho dôvodu sa prezentuješ tak ako pišeš.sklamanie preživa každy jeden z nas v rôznych podobach.