No...zajtra mi ide dole strojcek a myslim ze nemam preco ale dost sa bojim. Pri predstave ako pevne je to na tych zuboch nalepene..prosim ak to niekto zažil....pllls ako sa to dava dole?
@kika1859 Moj spolužiak mal a ked mu dávali dole tak mu to vraj trhaly...... Vraj to brutálne bolelo a akoby mu celu sanku isli vytrhnuť ale že za rovne zuby sa to oplatí......
co tu daktori pisu vobec to neboli, tie drotiky sa poprestrihaju a postupne a bezbolestne sa poodlepuje to zo zubov, vsetko to prebieha uplne v pohode, nechapem ako to mohlo vobec niekoho boliet
ked mi davali dole tie veci zo stoliciek, tak mi az slzy vysli, nasledne som nechtiac obliala zubarku vodou a myslela som, ze sa tam psychicky polozim, kym mi to da dole, trvalo jej to proste strasne dlho a robila to strasne pomaly, proste som myslela, ze odtial odidem bez tych stoliciek, alebo mi tie obruce ostanu na zuboch do konca zivota. ale mozno mam iba nizky prah bolest; inak to nebolelo, len tie stolicky boli hrozne no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov