Nedavno som sa zoznamil s jednym fajn dievcatom potom sme sa spolu vyspali, nieco som k nej citil, ale ma dieta a je nan sama. Ja mam teraz iny vztah ale ta prva sa mi ozvala ze potrebuje pozicat peniaze. Ze ma zalozi atd atd a ja som to razne odmietol al
Preco by si jej mal pomahat? Ja osobne by som po predoslich skusenostiach nepozical peniaze okrem mami, @tomas a mozno este 2 ludi, absolutne nikomu. Aj to by neboli nejake horibilne sumy. A uz vobec by som nepozical prachy nejakej zenskej, ktoru som mal raz v posteli... Ako ta uz len moze zalozit? Ved nech preda to co chce zalozit...
Tym chcem povedat, ze nemas mat preco vycitky, nie si zodpovedny za jej zlu situaciu a bohuzial empiricky je celkom dobre preukazane, ze ludia su hajzli ak ide o splnenie si penaznych zavazkov.
@antifunebracka to mozno pre to, ze ho nepoznas my sme si navzajom na letenky, ubytka a kadeco ine poplatili celkom velke sumy a teda vieme, ze ak ide o penazie nemusime sa klepat, ze jeden druheho ojebe..
@yuri88 pomoct sa da aj inak ako poziciavanim penazi.
"Give a man a fish and you feed him for a day; teach a man to fish and you feed him for a lifetime."
@xxar3s ak ta chce zalozit, tak si moze pomoct aj sama.. ako som povedal, nech preda haraburdy, ktorymi ta chcela zalozit.. co najviac neznasam na ludoch ked potrebuju peniaze je, ze sa nezbavia zbytocnosti, cez ktore by sa k tym peniazom dostali...
k téme: ak si sa s ňou zoznámil nedávno a máš už teraz iný vzťah, tak by si sa nemal vracať do minulosti, aby si nenarušil svoj súčasný vzťah, ak si, samozrejme, šťastný s tvojou druhou vyvolenou
ešte záleží na tom, do akej výšky suma siaha, keď by si jej tie peniaze požičial, potom by si mal možno ešte väčšie výčitky svedomia, že ti niečo dlží, nevráti ti to....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@yuri88 pomoct sa da aj inak ako poziciavanim penazi.
"Give a man a fish and you feed him for a day; teach a man to fish and you feed him for a lifetime."
k téme: ak si sa s ňou zoznámil nedávno a máš už teraz iný vzťah, tak by si sa nemal vracať do minulosti, aby si nenarušil svoj súčasný vzťah, ak si, samozrejme, šťastný s tvojou druhou vyvolenou