Stačí keď len policajtov vidím a hneď sa cítim bezpečnejšie. Ale nejako extra mi nepomohli, lebo som nebola ešte v takej situácii, ktorá by to vyžadovala. ...Vlastne áno! Viackrát mi umožnili prejsť cez cestu, keď kvôli mne zastavili idúce autá
Davnejsie, ked som mal asi 10-11 rokov nas s kamosom zmlatili cigani pre 10sk. Zavolal som 158, na fizlov som cakal asi 20minut, to uz prisel moj oco. Potom som hodinu a pol cakal na filici dokedy vobec daco spravili. A nakoniec s toho nebolo nic lebo ty cigani nemali este 15....
mám s nimi len zaujímavé skúsenosti .. keď sme s kamoškami bežali po hlavnej ceste domov, keď sme mali 15 a ja som ich stopla /omylom/ tak začalo.. kam ideme, to nemôžeme stopovať, už neskorá noc..
a druhý krát keď sme ráno o 3tej išli po koľajniciach na trate osobného vlaku, tak zastavili, že čo tam robíme, či sme sa zbláznili, že nás zrazí vlak.. a pritom vlak tadial by prešiel o hodinu a pol..
"Trnavskí policajti v sobotu popoludní zranili 21-ročného sprejera. Ten skončil s rozbitým nosom na traumatológii trnavskej Fakultnej nemocnice. Pozornosť polície upútalo, že sprejer kreslí graffiti na múr pri štadióne. Mladý muž však mal na to povolenie. Sprejer kreslil na múr štadiónu v čase, keď polícia hliadkovala pred začiatkom futbalového zápasu.
Policajti po tom, ako mladíkovu tvár zaliala krv, zavolali záchranku. Svoju reakciu považujú za adekvátnu.
21-ročný sprejer mal povolenie, že smie kresliť na múr pri štadióne. Polícia chce kresbu analyzovať."
Prvy krat ked mi, chceli dat blokovu pokutu,v hodnote 10eur, pretože som hulákal na celú hlavnú v Košiciach, uvodnu pesničku zo StarWars...Nemyslel som si, že si občas vykračuju aj o pol stvrtej ráno.(zasrany nočák)-ale pomohli mi, vďaka nim som zistil kolko je hodín.Jeden z nich mal také veľké digitálne hodinky.
Druhy krat,že som si po tom čo som zahasil cigaretu na mieste kde sa nemá fajčit hneď po nej zapálil dalšiu,a ignoroval ich.3tiu mi už nedovolili,tak im dakujem ze ma takýmto sposobom uchránili od rakoviny pľuc.
..to je pomoc ktoru som s radostou a bázňov prijal.
Ale ved nic uzitocne nerobia, semn tam zhabu nejakym paserakom zbozie, sem tam odhalia nejaku pestiaren marihuany a sem tam len tak aby mali respektz drbnu nejakemu decku aby sa citili silnejší.
Zakony pr enich akoby neplatili predpisi ani nevravim, V brezne som videl ako policajt zastavil na ceste, za nim tri auta cakali ze co to robi a on vysiel z auta zbehol si do obchodu cez cestu kupit rozky ... je toto normálne ?
sú vulgárni,sú drsní,necitliví,nechutní,perverzní,sprosto sa uškierajú,pofidérne počítajú roky,hľadajú zvončeky na budovách,preskakujú na súkromné pozemky,človeka vysmievajú,vadí im tichý spev a čeština..
ako malá som sa niekde vo svojej mysli vždy spoliehala na neotrasiteľnú silu policajtov v prípade ak by sa niekto pohrával s myšlienkou ma uniesť,rozsekať atak..
dnes nedokážem mať ani minimálny rešpekt k verejnému činiteľovi,ktorý predo mnou dvakrát zopakuje vulgarizmus najhrubšieho zrna,bez extra príčiny,neprimerane vzhľadom na "dôležitosť" zásahu..
Ja som pomohol polícií pri vypátraní môjho bicykla.
Inak ak mám pravdu povedať, nikdy som s nimi nič zlé nezažil skôr srandu ako nervy. Raz som ich poslal do piči a raz som ich zdrbal a potom diktoval čo majú robiť na diskotéke, lebo boli mimo z toho čo sa tam dialo.
@pa3cek to ja mam s nimi plno sksuenosti ked som cih videl nadavat an verejnosti, parkovat v zakazoch, na miestach pre invalidov, dokonca ako som hroe napisal zastavit uprostred cesty ab si sli kupit desiatu.
Kdzeto stratil sa mi mobil minule mal gps, pol roka a nic... V cz je to pdobne ale akosi anpriek tomu ze j to ludnatejsia krajina akosi mi pripada ze tma amju lepsich policajtov ako tu....
@3mm kámo o mobiloch mi nehovor. Ja som stratil tri v priebehu 2 rokov a jedine prvý som nahlásil a nič a ďalšie som už ani nehlásil. Lenže ak si to tak zoberiem ukradli mi možno iba jeden a možno všetky, ale ide o to že som ich stratil(všetky tri) a rovnako si napísal aj ty že si ho stratil. Ja poznám kopu policajtov a aj náčelníkov a poviem ti rovno čo by ti povedali keby si išiel nahlásiť stratený mobil. My nie sme straty a nálezy ale polícia, riešime krádeže a nie straty. Je to pravda. Ja keby som bol v polícií, tak tiež by som ti to povedal a aj sebe. Ďalej aj keby to boli krádeže, vieš si predstaviť koľko je okolo toho roboty. Polícia ak im nahlásiš si musí vyžiadať povolenie aby mohli ísť k tvojmu operátorovi a potom sa môže stopovať a je otázne ešte či mobil sa nachádza na Slovensku. Mne už známy od polícií povedali rovno že pokiaľ to nie je nejaký extrémne drahý mobil tak je to škoda riešiť a ešte ak je v zahraničí, tak je potrebné vynaložiť viac nákladov na jeho vypátranie a doručenie späť majiteľovi, ako je jeho hodnota čiže asi tak. Ďalej ide o to že operátor nie je moc ochotný spolupracovať s políciou, pokiaľ sa nejedná o pátranie nezvestného človeka ktorý má pri sebe mobil, alebo podobnej situácie. To že niekto stratí mobil a ešte povie: Možno mi ho ukradli tak s tým u sudcu po príkaz pre operátora moc nepochodia, čiže sa na to doslova vyserú lebo so stopárskym psom ho asi nevypátrajú ak im operátor nie je nápomocný. Pre operátorov je to biznis ak ti niekto šlohne mobil alebo ho stratíš oni na tom jedine zarobia, pretože chceš novu simku a poniektorý aj mobil. A aby oni sa museli srať a pátrať tvoj mobil a byť na tým stratový. Na čo by to robili??
@pa3cek "stratil som" a "stratil sa mi" má vo význame malú odlišnosť, asíce tú keďže asi nedostal nohy a neušiel som si istý že mi ho niekto ukradol vzhladom aj na to ze v triede zmizli mobili dalsim dvom spoluziakom z triedy takze...
Ale ved to am an tom stve ze ja pochybujem ez vobec operatorovi poslali tu ziadost aj ejdnooducho neverím policajtom, zatial mi na to nedali ani jeden dovod az mi daju aspon jeden malicky mini dovodik tak prisaham ze to u napisem a ospravedlnim sa .. ale akosi pochybujem , velmi pochybujem ze sa to stane
@3mm jáj tak píš rovno že v triede či v škole máte kleptomana. Tak to už hej bol kradnutý.
Mňa vieš čo najviac serie na operátoroch. Že ja som ich zákazník(my sme ich zákazníci) ich živitelia a oni nám serú na hlavu už rovno pri uzatváraní zmluvy. Už tá vybavenosť v akej sa poskytujú mobily na Slovensku je výsmech zákazníkovi do tváre a to už nehovorím ani o tom za aké doslova píčoviny si dokážu vyúčtovať faktúry a ty by si chcel aby ti oni zadara vypátrali mobil? Možno keby si im dal 100€ a pekne ich poprosil tak aj mimo polícií by ti dokázali povedať kde je a kto ho má. Lenže na Slovensku je to tak: Náš zákazník, náš kokot. Lenže ja už na nich mám recept. Pokiaľ ich tam všetkých nezjebeš až tie informátorky či čo sú zač čo tam sedia tie kurvy, nezačnú revať a zdrhať tak do vtedy ťa bude ojebávať operátor. A mne už tam nervy neraz povolili a teraz mám pokoj a ešte mám aj výhody k paušálu. Treba to brať tak: Ľudia sú aj dobrý a aj svine. Policajti = Ľudia. Policajti sú tiež dobrý aj svine, bohužiaľ.
Jedno viem nie sú všetci kokoti, lebo ich požehnane poznám.
To má najviac dokáže pobaviť ak poniektorý povedia: Už som si na hlúpu políciu zvykol/zvykla, keďže som na Slovensku.
No zlatý/zlaté moji/moje akože chcete povedať že to je len na Slovensku??? Nebude to len tým že poznáte policajtov len zo Slovenska???
Ja neviem ale v USA nemajú policajtov o nič lepších. Rovnako zneužívajú svoje právomoci na občanov, ba ešte horšie ako u nás. Tam človeka zastrelia na diaľnici keď si ide vybrať s prednej odkladacej skrinky doklady alebo rovnako buzerujú, bijú obyčajných občanov. Myslíte si že vo svete sú iný ľudia? Veď stačí si pozrieť čo dokáže urobiť človek zvieraťu, len preto lebo je silnejší jedinec ako to zviera a rovnako ak má niektorý človek vyššie postavenie/právomoci ako ten druhý tak to zneužíva vo svoj prospech. A polícia má také kompetencie, len potrebuje na to akýsi dôvod a poniektorý ľudia im dávajú dôvod ihneď ako sa s policajtmi stretnú a už keď je niekto v putách tak potom sa čuduje že čo si to dovoľujú.
@3mm k tým dverám bez komentára Tam je teda kleptomanom asi školník.
No neviem ti povedať na isto či ti ho vystopujú, skús sa informovať u operátora. Ja som to len tak napísal a myslím si že je to pravda že operátor na Slovensku zadara nemihne ani prstom a ešte ak vie že na tom prerobí.
@pa3cek ale coby nicilisa zachody a tak ich zamykali.. aj ekd musim povedat ez dobre spravili ez ich ukradli dovtedy nezamykaju ... to bol konecne nejaky prostest proti nezmyselnosti toho obmedzenia ... asponk kus sa spravne prejavili ziaci ...
ale tie mobili yb som povedal ze ... to uz ais protest nebol...
@3mm Akože na tej škole museli byť pedagógovia riadny odborníci ak proti ničeniu záchodov zakročili tak že pozamykali všetky WC. Nechápem aký význam potom malo to, že v škole boli vôbec nejaké hajzle ak nikto na nich nemohol ísť. Ja by som tie dvere rovno rozbil a nie ukradol.
Ale tak ... kamrat mi raz povedal spity taku celkom zaujimavu myslienku .. "ak by sme my ludia neboli taky jebnuti a chovali s anormálne, dodrzovali zakony neboli by fizlici treba "
@pa3cek tak ale nahodou ... vzdy bola cez prestavku vonku ucitelka na chodbe a od nej sisi pytal klucik, aj ekd bolo to riadne trapne ... a ked nieco risesila ucitelka a fakt ti trebalo tak neiktory chodili uz aj an dievcenske ...
ale tka teraz su kluciky v kabinete a tam dzy je neikto takze to naozaj pomohlo ...
raz odpocuvali niekoho, kto nas vraj chcel vykradnut, prisli policajti k nam a napojili nas na alarmovy system alebo take nieco, ze ked niekto vosiel do bytu a nezadal kod tak to okamzite automaticky zavolalo policiu, ale nikdy sa k nam nikto nevlupal nakoniec nastastie. mozno chceli zarobit na tom alarmovom systeme
no musim povedat ze ano aj ked su to vacsinou kkti ale tak no, nasli mi strateny/ukradnuty mobil ,, ktory sice teraz aj tak uz asi hodim o zem lebo budem mat novy
@3mm@48 no jo aj ja som mal 16 ale bavila ma chémia od ZŠ až na SPŠCH a P (až na strednú školu a dnes na vysokú školu chemickú na STU)kde som stretol mladú chemičku a k tomu Ing. a s ňou som mal prvé rande a samozrejme aj sex a ona mala 26 a ja som mal 18 a bolo to super, preto ten môj komentár a do dnes ju milujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
som sa pomylil tak NIE
Odporúčam pozrieť Youtube a a všetky podobné videa ktore su na boku, vlastne len si dajte na youtube polícia....
Neviem prečo ale vobec sa necitim bezpecnejsie. @malapohroma u mna prilezitost mali ...
ono uz len kebyze vies co vsetko toleruju ...
a co vsetko robia voci nahodnym ludom na demonstraciu svojej sily ...
napr. :
a druhý krát keď sme ráno o 3tej išli po koľajniciach na trate osobného vlaku, tak zastavili, že čo tam robíme, či sme sa zbláznili, že nás zrazí vlak.. a pritom vlak tadial by prešiel o hodinu a pol..
Policajti po tom, ako mladíkovu tvár zaliala krv, zavolali záchranku. Svoju reakciu považujú za adekvátnu.
21-ročný sprejer mal povolenie, že smie kresliť na múr pri štadióne. Polícia chce kresbu analyzovať."
Druhy krat,že som si po tom čo som zahasil cigaretu na mieste kde sa nemá fajčit hneď po nej zapálil dalšiu,a ignoroval ich.3tiu mi už nedovolili,tak im dakujem ze ma takýmto sposobom uchránili od rakoviny pľuc.
..to je pomoc ktoru som s radostou a bázňov prijal.
Zakony pr enich akoby neplatili predpisi ani nevravim, V brezne som videl ako policajt zastavil na ceste, za nim tri auta cakali ze co to robi a on vysiel z auta zbehol si do obchodu cez cestu kupit rozky ... je toto normálne ?
ako malá som sa niekde vo svojej mysli vždy spoliehala na neotrasiteľnú silu policajtov v prípade ak by sa niekto pohrával s myšlienkou ma uniesť,rozsekať atak..
dnes nedokážem mať ani minimálny rešpekt k verejnému činiteľovi,ktorý predo mnou dvakrát zopakuje vulgarizmus najhrubšieho zrna,bez extra príčiny,neprimerane vzhľadom na "dôležitosť" zásahu..
Inak ak mám pravdu povedať, nikdy som s nimi nič zlé nezažil skôr srandu ako nervy. Raz som ich poslal do piči a raz som ich zdrbal a potom diktoval čo majú robiť na diskotéke, lebo boli mimo z toho čo sa tam dialo.
Kdzeto stratil sa mi mobil minule mal gps, pol roka a nic... V cz je to pdobne ale akosi anpriek tomu ze j to ludnatejsia krajina akosi mi pripada ze tma amju lepsich policajtov ako tu....
to sú argumenty
no nič to
ale áno, pomáhajú mi skoro každý týždeň, mne a mojej rodine.
Ale ved to am an tom stve ze ja pochybujem ez vobec operatorovi poslali tu ziadost aj ejdnooducho neverím policajtom, zatial mi na to nedali ani jeden dovod az mi daju aspon jeden malicky mini dovodik tak prisaham ze to u napisem a ospravedlnim sa .. ale akosi pochybujem , velmi pochybujem ze sa to stane
...Som z nich maximálne znechutená, ale už som si zvykla, keďže sme na Slovensku...
Mňa vieš čo najviac serie na operátoroch. Že ja som ich zákazník(my sme ich zákazníci) ich živitelia a oni nám serú na hlavu už rovno pri uzatváraní zmluvy. Už tá vybavenosť v akej sa poskytujú mobily na Slovensku je výsmech zákazníkovi do tváre a to už nehovorím ani o tom za aké doslova píčoviny si dokážu vyúčtovať faktúry a ty by si chcel aby ti oni zadara vypátrali mobil? Možno keby si im dal 100€ a pekne ich poprosil tak aj mimo polícií by ti dokázali povedať kde je a kto ho má. Lenže na Slovensku je to tak: Náš zákazník, náš kokot. Lenže ja už na nich mám recept. Pokiaľ ich tam všetkých nezjebeš až tie informátorky či čo sú zač čo tam sedia tie kurvy, nezačnú revať a zdrhať tak do vtedy ťa bude ojebávať operátor. A mne už tam nervy neraz povolili a teraz mám pokoj a ešte mám aj výhody k paušálu. Treba to brať tak: Ľudia sú aj dobrý a aj svine. Policajti = Ľudia. Policajti sú tiež dobrý aj svine, bohužiaľ.
Jedno viem nie sú všetci kokoti, lebo ich požehnane poznám.
A kebzy esi zaplatim vystupuju mi ho ?
no tak ako ja este pozitivnu skusenost s policajtom nemam cize...
No zlatý/zlaté moji/moje akože chcete povedať že to je len na Slovensku??? Nebude to len tým že poznáte policajtov len zo Slovenska???
Ja neviem ale v USA nemajú policajtov o nič lepších. Rovnako zneužívajú svoje právomoci na občanov, ba ešte horšie ako u nás. Tam človeka zastrelia na diaľnici keď si ide vybrať s prednej odkladacej skrinky doklady alebo rovnako buzerujú, bijú obyčajných občanov. Myslíte si že vo svete sú iný ľudia? Veď stačí si pozrieť čo dokáže urobiť človek zvieraťu, len preto lebo je silnejší jedinec ako to zviera a rovnako ak má niektorý človek vyššie postavenie/právomoci ako ten druhý tak to zneužíva vo svoj prospech. A polícia má také kompetencie, len potrebuje na to akýsi dôvod a poniektorý ľudia im dávajú dôvod ihneď ako sa s policajtmi stretnú a už keď je niekto v putách tak potom sa čuduje že čo si to dovoľujú.
No neviem ti povedať na isto či ti ho vystopujú, skús sa informovať u operátora. Ja som to len tak napísal a myslím si že je to pravda že operátor na Slovensku zadara nemihne ani prstom a ešte ak vie že na tom prerobí.
ale tie mobili yb som povedal ze ... to uz ais protest nebol...
inokedy prave naopak, ked som potrebovala ich pomoc tvarili sa lahostajne a nezaujato.
Ale tak ... kamrat mi raz povedal spity taku celkom zaujimavu myslienku .. "ak by sme my ludia neboli taky jebnuti a chovali s anormálne, dodrzovali zakony neboli by fizlici treba "
@pa3cek tak ale nahodou ... vzdy bola cez prestavku vonku ucitelka na chodbe a od nej sisi pytal klucik, aj ekd bolo to riadne trapne ... a ked nieco risesila ucitelka a fakt ti trebalo tak neiktory chodili uz aj an dievcenske ...
ale tka teraz su kluciky v kabinete a tam dzy je neikto takze to naozaj pomohlo ...
Týmto ich srdečne pozdravujem.
Ale vážne, niekoľkokrát som sa ich spýtal na cestu a aj keď si už nepamätám, či mi niekedy aj ozaj pomohli, vždy vyzerali, že snaha pomôcť bola ...
Ale čo sa týka trochu dôležitejších vecí, dúfam, že s nimi teraz Lipšic niečo spraví, počnúc tými krepými dopravnými pokutami ...