Chodím na spojenú školu no, a na tej druhej škole je jeden chalan ktorý sami začína čím Ďalej tým viac páčiť ale nevídavame sa tak často ani nič ani jeho nick na nete som nenašla ani nikto z mojich znýmich ho nepozná zvykne sedávať u nás v bufete aj s jeh
Co takto ho OSLOVIT? "Ahoj, ako sa mas..." (nie, toto prosimta nerob. To robim ja. A nemozem povedat, ze by z toho nevznikali trapne situacie.. sice.. pri obdivovani ludi s kamaratskym zamerom mam docela uspech, ale ci nieco viac? )
Ale to sa nedáá ja ho stretávam len v tom bufete a tam je stále veľa ľudíí nemôžem len tak prísť že ahoj... ty by som už asi do tej školy nikdy nevkročila lebo čo ak by ma nejako odbil.. proste na to nemám
@carrya Ale vkrocilaaa... Nemala by si totiz na vyber - zahodit skolu kvoli vzplanutiu citov? To by bolo trosku hlupe. Tak nie rovno v bufete, si ho odchyt cestou domov . Alebo na zastavke - IDEALNA prilezitost!
@7 Najlepšie je spýtať sa koľko je hodín a potom vytiahnuť svoje hodinky a povedať "Há, idú ti zle, už je sedem desať!" Z tohoto som mala volakedy ohromné potešenie, robiť toto cudzím ľuďom
@10 Ja som to nemyslela tak, že je to supervtipneúžasná vec a môj vrchol spoločenskej zábavy. Práve naopak, hovorím, že sa mi toto zdalo vtipné asi v 11tich rokoch.
posli za nim nejaku odvaznu kamosku ... taku co sa neboji kecat a okecavat ze nech ho zatiahne nabok ze si s nim potrebuje o niecom pokecat ... musis si dat zalezat na nacasovani a ked zacne ona rozpravat ... tak tam dobehni a povedz jej nieco v zmysle ze nech na to kasle tahaj ju od neho a potom sa na neho usmej s uskrnom ... funguje to genialne ... mna takto jedna ulovila a boli sme soplu rok a pol
a ak sa chlapec nezbada uz aspom bude o tebe vediet a potom sa mu uz mozes pozdravit a zacat pracovat a spracovavat ... moj nazor, moja rada
alebo si s nim zahraj hru.. kazdy den ked ho uvidis v bufete.. mu posli nejaku spravu na papieri.. vzdy vsak anonymne a kazdy den popros niekoho ineho, nech mu to zanesie.. /hoc i neznamych/ odporucam vsak potom zmiznut z jeho dohladu, aby na teba ten co to nesie neukazal prstom..
ked tam napises nieco mile a tak.. zacne byt zvedavy.. teda ja by som zacal..
a potom mu uz len napis, kde sa stretnete, alebo svoje cislo..
moje ... kolko rockou mas? naco bojovat o dakoho skym si sa v zivote ani nerozpravala za chlapom a autobusom sa nebezi zachvilu pride druhy a kebyze len jeden
ked budes pri nom aj ked len v bufete,normálne ho oslov a milo sa ho opýtaj či by neprisiel na oslavu alebo naku zurku ktoru organizujes ..ked ti aj povie nie,ty len povedz ze okej a usmej sa. potom je uz na nom co spravi =o) a vobec sa necit trapne nemas preco!=o)
čo tak mu objednať vlašák alebo tresku na tvoj účet? Láska ide cez žalúdok. Ja viem, že zo steakom by to bolo účinnejšie, ale keď je to len bufet... jedine žeby ešte borovičku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Co takto ho OSLOVIT? "Ahoj, ako sa mas..." (nie, toto prosimta nerob. To robim ja. A nemozem povedat, ze by z toho nevznikali trapne situacie.. sice.. pri obdivovani ludi s kamaratskym zamerom mam docela uspech, ale ci nieco viac? )
Ale to sa nedáá ja ho stretávam len v tom bufete a tam je stále veľa ľudíí nemôžem len tak prísť že ahoj... ty by som už asi do tej školy nikdy nevkročila lebo čo ak by ma nejako odbil.. proste na to nemám
Ale bolo by to skvelé
a ak sa chlapec nezbada uz aspom bude o tebe vediet a potom sa mu uz mozes pozdravit a zacat pracovat a spracovavat ... moj nazor, moja rada
ked tam napises nieco mile a tak.. zacne byt zvedavy.. teda ja by som zacal..
a potom mu uz len napis, kde sa stretnete, alebo svoje cislo..
//idem si to dat patentovat//