ludia pl poradte... ako si mam namontovat viazanie na board ...
-v akej vzdialenosti maju byť od seba nohy
-pod akym uhlom ma byť predna a zadna noha
pl diks
No ono to dosť závií aj od toh či jazdíš v parkoch a podoben alebo len tak že sa učíš, ale keďže to sem píšeš tak sa asi učíš.. no vzdialensť je podla teba.. sa na to postav a to závisi od teba aby si to mala pohodlne lebo ak mas dlsie nohy tak viac o d seba a niekto kto ma kratke nohy by potom bol az v roztepe... a uhol... no ja osobne mam tu nohu ktoru mam v zadu skoro rovno a tu co mam v predu trochu vykrutenu.. nastavili mi to tak v obchode je to fajn ked jazdis len tak
zalezi ako chces jazdit... najlepsie to mat v strede tie nohy... takze to nasrobuj do strednych dierok... a potom uz zalezi uhol na tebe... ak si zaciatocnicka tak odporucam tak cca zadna 15° a predna 25°... ak sa ti to bude zdat malo, tak to mozes mat aj inak...nazorne ti to ukazem
(_______\____________/_______) asi najlepsie na skakanie... ty uz si to daj natocene do jednej strany, ak sa ides ucit... dalej skrutky zatahuj do kriza, nech sa ti to nesprieci... to je asi vse... (hadam sa ta sprava neposere, ked ju pridam)
este ti to treba? keed tak sfotim jak mam ja viazanie..ono by tam inac mala byt prirucka ... aspon ja som mala...a ked nemas, kukni na nete tam to je urcite
ale hlavne je aj akou stranou ides, ci pravou nohou, alebo lavou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
(_______\____________/_______) asi najlepsie na skakanie... ty uz si to daj natocene do jednej strany, ak sa ides ucit... dalej skrutky zatahuj do kriza, nech sa ti to nesprieci... to je asi vse... (hadam sa ta sprava neposere, ked ju pridam)
( \ / )
(____\_______/______)
ale hlavne je aj akou stranou ides, ci pravou nohou, alebo lavou..