Na ktorej škole (VŠ) sa študuje zoológia?? Viem že v Nitre, ale google momentálne sklamal a nič iné mi nenašlo akosi. Prosím pekne ak niekto vie alebo ešte lepšie ak to niekto študuje... prosím. A ďakujem
Siel by som na tvojom mieste do brna na masarykovu univerzitu. Aj v bratislave sa da studovat, tak ako vyssie dievcata spomenuli, ale naroky na studentov su tu mensie, preto aj kvalita prac trosku zaostava. No vsetko zalezi na studentovi ako ho to bavi. Dobrym odbornikom sa mozes stat aj na slovensku.
Moja sesternica študovala v Nitre, neodporúčam toto zameranie, pretože je ťažké si nájsť zamestnanie, môžeš pracovať v Zoo ako ošetrovateľ, lenže momentálne žiadna Zoo nehľadá nové pracovné sily. Ona teda začala pracovať v chovprodukte, kde mala ako jediná vysokú školu a ostatní pracovníci po nej zazerali, vrátane majiteľa a nakoniec skončila ako nezamestnaná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
"Fakulta agrobiológie a potravinových zdrojov" a tam je:
"Katedra environmentalistiky a zoológie"
tu to mas trosku konkretnejsie: » www.spu.sk/doc/telzozmena....