@janiiiikkk potom asi trpíš anorexiou. Kedy sa začali tieto problémy? Mala by si sa porozprávať s rodičmi alebo niekým blízkym, a čo najrýchlejšie navštíviť lekára a psychológa, tí ti budú vedieť poradiť viac ako my. Pretože tu neexistuje žiadny zaručený "trik".
hmm anorexia si myslím že to nebude.. anorektičky si sami za to môžu a oni sa tak rozhodli že nebudú jesť.. (teda aspoň si to myslím) ale ty za to nemôžeš.. takže.. to budú asi dáke problémy so žalúdkom.. chod k doktorovi.. tu ti nikto nepomôže
ja som také mala ked som bola asi 2čka na ZS a to ma napojili na den na infuziu, ..ale nebola to anorexia ani bulimia ani nič také jednoducho som mala niečo zo žaludkom že som nemohla nič zjest a strašne ma bolelo brucho a len som ležala....a tebe inak nebíva zle? len nemožeš nič jest? noo nič ine sa nedá poradit len ist k doktorovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale kazdopadne mozes mat nejaky virus alebo vacsie problemy..takže treba zjast k doktorovi..
2.: Choď k lekárovi, aj mne sa to stáva.... Ale mňa to prejde za 2 týždne... a objavuje sa to asi každý 4. mesiac... alebo nejak tak... O.o
SKus nieco zjest a ked to nahodou vyblves tak do taniera a zase spapaj , ked to nepojde chod k doktorke