dufam ze sa tu najde aspon jedna dobra muzikantska dusa ,ktora pozna dake akordy a taby na songy od Editors.....nikde na nete nemozem najst akordy ,ktore hra na gitare spevak...napr bych potreboval na song blood
odtial cerpam setky akordy vybrnkavacky su tam setky ale akordy co hra spevak tyh je tam jak safranu..len na niektore songy...preto sa pytam ,ci sa nahodou dakomu nepodarilo odkukat z dakych videi tie akordy alebo ja neviem
Asi ti moc nepomôžem, ale podľa mňa sa to dá čiastočne od kukať z toho videa. Ak by si skúšal pokus-omyl, určite by si to zistil Ja som totálny začiatočník (ešte menej ako začiatočník a dosť songov som sa naučil podľa sluchu. Možno je to trochu pracné, ale mňa to bavilo
na nete si najdes vsetky akordy ale staci ti ked sa naucis zatial tie zakladne a bude to v pohode. ja som tiez zacinal, zatvoril som sa na cely den do izby a trenoval som, poviem pravdu nebola to ziadna sranda, strasne ma boleli prsty... hlavne musis trenovat aj rychlost aj stlacanie strun. zo zaciatku je to dost narocne ale ked budes trenovat a ked budes chciet sa to naucit, tak nie je problem...
a zahrat akordy uz ako tak viem...aj ked tie akordy ktore pouzivaju editors mi robia problemy, este pri ziadnej inej kapele som sa s takymi akordami nestretol...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov