dakujem zucastnenym za komenty, pouzila som dalsie bielka a uz to mam. neviem preco to s tymi prvymi neslo. vyhodila som ich. teraz mam zltka a neviem co s nimi
tak šlahaj a nepíš čo myslíš že sa ti to za sekundu vyšľahá a ak sa ti fakt nedarí, tak si tam asi zamiešala aj žĺtka a teraz si v pi a nevyšlaháš to !! viac k tomu nič nieje
@chevro dakujem za prejavenu doveru v moje schopnosti a k teme vajcia by mali mat izbovu teplotu aby z nich bol pekný sneh, treba davať pozor aby sa tam nedostalo ani trochu žltka , aby si mala suchu misku predtym než tam bachneš žltka a vela zaleži aj od mixera .... zly mixer to proste nevyšlaha...aaa samozrejme pri šlahani treba dať do bielok štipku soli
@xrumka minule jak som robila piškotové cesto tiež som nevedela vyšľahať z bielkov tuhy sneh lebo to boli asi mesačné vajíčka a nie čerstvé.. nič im nebolo boli v poriadku ale neboli čerstvé..
ja to vzdy slaham mixerom a vzdy mi to vyjde jedine raz to nevyslo lebo sestra tu misku v ktorej som to slahala neumyla poriadne od masla a to vadi, proste musi to byt uplne cista miska
treba šlahať dalej.. ak to nejde tak, lebo si tam dala aj žltka resp ak si ich šlahala aj s cukrom.. a niekedy sú tie bielka fakt divné, tak skús vyslahať nové..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale minule som čítala niečo s tým, že dať tie bielka predtým do chladničky či čo