aooojte...noo takze som s mojim zlatickom len kraaatko no a blizia sa jeho meninky.....potrebujem radu co take by som mu mohla kupit...nieco nie priilis ani primalo...ale no neviem to odhadnut,kedze sme spolu len kratko.....tak co by ste navrhovali??
No na to, aby se ti pomohli by sme ho museli najprv poznat. kazdemu sa predsa paci nieco ine. Ak uz fakt nevies, co, tak chod do nejakeho darcekoveho obchodu a kup mu tam nejaku kravinu, co mu bude zavadzat, ale necha si ju len preto, ze je od teba
kup cokoladu. a potom ju spolu zjete a krmte sa nou a k tomu aj jahoy a slahacku a tak si spravite pekny den nie? alebo slipy kotre nech opere a poton nech sa ti v nich ukaze a potom by mohl aj zatancovat. vsak je vela moznosti
nejake tricko boxerky oblubene sladkosti privesok alebo ja neviem co ma rad??? napriklad hip hop ?? urob mu mix jeho oblubenych pesniciek alebo ho vezmi na pizzu alebo ramcek s vasou spolocnou fotkou alebo mu nafot akty a urob s toho prezentaciua posli mu to na meniny alebo nejakeho plysaka alebo mu daco uvar sama
ja mam originalny darcek...kup mu vybrator a on ho na tebe pouzije..to by bolo originalne....alebo mu kup palenku a nehcaj ho oslavovat s kamosmi...vyber si!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Alebo neviem, nepoznám ho ťažko sa mi radí.... Ale skús si prečítať podobné diskusie- je ich tu VEĽA.....!!!
teda preamp. poweramp by som chcel na vianoce.