ahojte ludia prosim vas pomôšte mi ...moj bivali chalan je s Levic (odomna 146km) este ked som snim choidla vzdy chcel prist ale nikdy mu to nevidalo a tak nikdy neprisiel....no lenze ako sme sa rozisli on si o dve dni nasiel babu no a o taky mesiac mi za
Tvl. Ty si blázon dievča. Jebala by som takého chalana! Ty si ešte soplavé decko (nehovorím, že ja nie, ale mám viac rozumu ako vidím). Čo čakáš od hentakého? Za 1. 100% nepríde 2. doma má určite babu 3. robí si z teba srandu
áách jaj... ...spamataj sa trocha...mas 13 rokov...nebodaj by si sa aj dala pretiahnut? fuj...a nevies ani gramatiku a dva krat si sa spytala ci myslime ze ci ta chce pretiahnut...a ak chce tak sa mu cudujem, pedofil...
ked som to citala tak som sa usmievala ! dokelu normalne mi to urobilo lepsiu naladu ! ..obycajne by som sa ti vysmiala za tu gramatiku ( neospravedlnuje ta ani tvoj vek 13 rocne dievca uz ma co to vediet ) ale za to ze si taka zlata a nebojis sa to sem napisat - niektori ludia ta tu este roznesu v zuboch , tak ti odpoviem podla mojho nazoru cize - ten chlapec je pre teba velmi velmi stary , preco si nenajdes nejakeho KAMARATA z tvojho mesta ? mozno to bude zniet tvrdo ale on ta nechce pretiahnut a nechce ani za tebou prist..robi si z teba len dobry den - pride mu to vtipne...na chlapcov mas rozhodne este cas - mas 13 rokov dievca uzivaj si zivot dokelu ! hraj sa s barbie pokial mozes lebo ked budes velka uz to bude vyzerat vselijako ! - hladaj si kamaratov (14 rocnych ) a skus aj nejake to doucovanie zo slovenciny - skoncila som
...normálne som sa začala báť o moju 13ročnú sestru....ale tá je dysgrafička a aj tak píše lepšie ako ty, tak to bude v pohode
a ak by ťa fakt chcel pretiahnuť, tak okrem toho, že je kurevník a debil, tak ešte aj zločinec je...... takže dievča....zapni si Disney Channel, sprav kakavko a daj si pokoj s takým!
pocuvaj te ma....zo sloviny mam same jednotky viete ale akoze komu sa chce pisat spisovne este aj na nete ked ma vobec skola netrapi haa .....ak chcete pocut bola som aj na olympiade zo sloviny na okresnom kole a bola som piata ....nechapem naco mam este aj tu pisat spisovne ......!!!
ach jáj, a už viem prečo som vďačná, že som v 13 nemala net ani mobil - nemusela som riešiť takéto dilemy a teraz k veci - vykašli sa na neho, a ako ti radili aj tu vyššie nado mnou - hľadaj si niekoho v svojom okolí a hlavne vo svojom veku, ale hlavne sa zabávaj - lebo je ešte pri skoro - aby si chalanov brala vážne
@37 na to mas pisat spisovne, lebo to je na internete tvoja vizitka, nemoze ta nikto posudit podla toho ako vyzeras, bo ta nikdy nevidel, ale moze ta sudit podla toho, ako pises.
Ziadny clovek nebude brat vazne otazky od niekoho kto pise jak posledna vypatlana hus, co skolu videla len z velkej dialky....
a navyse chybna gramatika ide ludom na nervy.
a k tomu, co si sa pytala, ti poviem len tolko ze vacsina 18 rocnych chalanov ma trochu vyssie ambicie jak riesit ..cokolvek.. s 13rocnou holkou... ked nema pedofilne sklony alebo co...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
najprv gramatické okienko: nepíše sa pomôšte ale pomôžte
Máš 13-násť a on 18-násť...buď ťa chce len pretiahnuť lebo mu nedá jeho súčasná baba alebo ťa len ojebáva.
a ak by ťa fakt chcel pretiahnuť, tak okrem toho, že je kurevník a debil, tak ešte aj zločinec je...... takže dievča....zapni si Disney Channel, sprav kakavko a daj si pokoj s takým!
Ziadny clovek nebude brat vazne otazky od niekoho kto pise jak posledna vypatlana hus, co skolu videla len z velkej dialky....
a navyse chybna gramatika ide ludom na nervy.
a k tomu, co si sa pytala, ti poviem len tolko ze vacsina 18 rocnych chalanov ma trochu vyssie ambicie jak riesit ..cokolvek.. s 13rocnou holkou... ked nema pedofilne sklony alebo co...
tam si chod citat kacera donalda