Ani jeden. Mala som HP, odišiel mi po 2 rokoch, skratovala sa mi matičná doska. Viem, že HP sú veľmi kazivé a nespoľahlivé, ak si nevyberieš nejaký profi.
Teraz mám Asus, zlomil sa mi pánt a nedá sa to opraviť. Zhodou okolnosti poznám asi 4 ďalších ľudí s asusom a stalo sa im presne to isté.
Radšej zafinancuj do lepších značiek, Dell, Lenovo... To vydrží určite dlhšie ako tieto komerčné sračky.
Ja mam toshibu a nedam na ňu dopustiť, lepší ntbk som nemala. Dokonca raz pred asi 5rokmi som v práčke asi hodinu omylom prala usb toshibu, fičí dodnes
Ale ak by som mala prachy, tiež idem do dell alebo lenovo.
a keby ste mali porovnat asus a hp? lebo ja som permanentny kazic notebookov za akykolvek peniaz a doteraz som mala vzdy asusy a vydrzali mi tak 3-4 roky
@orchidejka27 v týchto nízkych cenách jedine Asus. Prípadne Acer, Toshiba. Ale osobne ak ti mám poradiť, tak určite sa snaž zainvestovať do drahšieho notebooku, ak teda chceš, aby vydržal dlhšie ako záručné obdobie.
A v žiadnom prípade nie HP, tie sú dobré jedine od 1000 eur vyššie.
toshiba je fajn,tiež som jednu mala a dosť dlho vydržala,pokým som nepoliala klávesnicu kokakolou... následne mi odišli písmenká a celý sa jak sik doondil. teraz mám lenovo a je super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Teraz mám Asus, zlomil sa mi pánt a nedá sa to opraviť. Zhodou okolnosti poznám asi 4 ďalších ľudí s asusom a stalo sa im presne to isté.
Radšej zafinancuj do lepších značiek, Dell, Lenovo... To vydrží určite dlhšie ako tieto komerčné sračky.
Ale ak by som mala prachy, tiež idem do dell alebo lenovo.
A v žiadnom prípade nie HP, tie sú dobré jedine od 1000 eur vyššie.