Chcem uprimne rady od normalnych ludi, nepotrebujem nikoho trapne reci ,t ak podme k problemu
Proste dva roky chodim s jednym chlapcom ktoreho uz nemilujem, pretoze zacal mat problemy s drogami a zhnusil sa mi, ale mam strach sa s nim rozist lebo
navrhujem zabudnut na vsetkych, ale uplne. pretoze podla tohto popisu su kazdy jeden solidne bud rozumovo zabrzdeny, alebo nejako inak (ne)inteligencne poznaceny.
tak toto fakt "milujem"... s jedným to neskončí, ale už ju trápi niekto druhý... ach ľudia... najskôr si pozametajte pred svojím prahom a až potom choďte robiť bordel k druhému prahu... nerozumiem ako niekto môže hrať na dve strany...
Ja budem zase mat blbe keci a moralizovat ako stary dedo ale som fakt zhnuseny. Ak by som nebol na mobile tak ti tu poskladam aj pekny zoznam nech vidis ake dno ste dosiahli. To fakt nemate hanbu?
Fíha, tak ona podvádza svojho priateľa a je prostitútka a ty podvádzaš svojho frajera, ale nie si prostitútka, chápem to dobre podľa podľa tvojej logiky?
Po prvé sa rozíď s feťákom. Či s ním budeš naveky, lebo sa ho bojíš?
Po druhé, čo nechceš, aby iní robili tebe, nerob ty im. Chceš podvádzať? Podvádzaj, ale sa ti to vráti. (Ale rečičky o tom, že si sa zamilovala, sú chabé. Kebyže ho chceš a miluješ, kašleš na toho, čo nemiluješ.)
Po tretie, ak je to normálny chlap, nechá ťa plávať, lebo vidí, že dievča evidentne ty nie si "rozumná" na svoj vek.
kasli na neho... ked sa vratil ex je jasne, ze k nej stale nieco cigti aj ked ho podjebala a zjavne ho zase podjebava (ako pises, ale ked nemas dokaz o tom, ze spolu spavaju tak to neries,,ja tiez chodim k byvalej obcas a je to o tom, ze sa rozpravame a nic ine za tym nie je)..
a ty sa rozijd s tym narkomanom..nebud hlupa..on si zivot posral, nemusi aj tvoj.. si mlada mas kopec moznosti a este ked ho nemilujes..nie je co riesit..
najdi si inu zalubu a potom pride aj niekto novy..
Fuha, zvlastny pripad. Byt tebou uz davno by som sa rozisla s clovekom, ktoreho uz (tak) nelubim, v prvom rade. Potom ries veci dalej. Vela veci to ulahci, trust me, I'm an.. Zazila som.
Bojis sa, ze ta potom ten druhy odmietne a budes sama?
Bojis sa, ze by ti ublizil? Alebo ze by to nezvladol on a ublizil sebe?
Ak si s druhym chlapcom tak velmi rozumies a mate byt spolu, tak to vyjde. Mozno sa dal dokopy s byvalou, pretoze sa citi sam, sklamany, odmietnuty, neviem. Obcas to ludia robia, nedokazu byt sami. Ak to nevyjde, neda sa mu velmi cudovat.. najdes si lepsieho, nebud zbytocne s clovekom, ktoreho nelubis. Ublizujes sebe aj jemu.
Nikdy by som nechcela nikomu pomôcť s láskou, pretože podľa mňa keď sú dvaja šťastní, nechýba im tretí a ak ku šťastiu pomôže tretí, tak ten by si s niekým z toho páru rozumell lepšie a mohol by rovno ten pár rozbiť, aspoň tak by mi to prišlo nefér za to nedostať nič...keď spolu nevedia byť bez všeliakých porád tak podľa mňa to vzťah nie je ale už nezastaviteľne krachujúca vec. A za túto otázku ti prajem aby sa to trápenie skončilo čím skôr, nech už sa nepýtaš nikdy blbosti.
ževraj prostitútka dievča zmier sa s tým že v posteli je asi lepšia no a kým chlapi budú chlapmi tak budú chodiť len tam kde ich vták zavedie, či chcú, či nie.
Nechceš sa rozísť s tým, s ktorým chodíš, lebo sa bojíš, čo spraví sebe alebo tebe? Ak sa bojíš, že sa zabije, tak nech... Skôr či neskôr by sa zrejme zabil aj tak, keď je taká slabá nátura a ešte sa podkopáva drogami. Ak sa bojíš, čo spraví tebe, tak to je prúser. Ale kým neskúsiš, nevieš (znie to síce blbo, ale ak sa budeš stále báť s ním rozísť, tak to nikdy nespravíš, a ak náhodou príde raz nato, že sa stretávaš s iným/i, tak ti ublíži tak či tak ).
A na toho druhého sa tiež vykašli. Nepríde mi to ako opätovaná láska z jeho strany ale skôr ako "klin sa klinom vybíja". Po rozchode na teba naliehal, aby ste spolu chodili a spával s tebou, ale keď má svoju babu späť, tak ho už netrápiš... Vo všeobecnosti si myslím, že inteligentný chlapec, ktorý by ľúbil inú (teba), by sa nevrátil k tej, ktorá ho dlhodobo podvádzala (keď už, tak by chodil s novou). A ak ťa neľúbi (lebo z nejakého nepochopiteľného dôvodu ľúbi ju), tak sa vo vašom potenciálnom vzťahu zrejme dosť sklameš. Ale tak... môžem sa aj mýliť o jeho citoch, ty to vieš asi lepšie.
A čo sa týka toho, či mu to povedať... Ja by som mu to povedala už len preto, že by som sa cítila "podvedená" z jeho strany (tým, že som preňho bola len niekto, kto mu vylízal rany) a chcela by som mu mierne ublížiť a otvoriť mu oči. Ale ak mu ty ublížiť nechceš, tak by som sa fakt naňho proste len vykašlala a bola by som ticho - on si sám vybral, že bude trpieť s nohou v sračke, tak ho nechaj. Možno ho mrchy priťahujú a vyhľadáva také - aj to sa stáva.
v prvom rade sa s ním ROZÍĎ! dokážem pochopiť hocijaké podvádzačky a zmätenia, ale toto nie. nechaj ho. nechceš s ním byť, nemáš ho rada, nenechaj to zvážnieť ešte viac ako to je.
či si ho raz aj vezmeš a budeš ním mať deti, lebo sa bojíš, čo sa stane ak ho odmietneš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
inak strasne milujem toto spojenie "velmi rozumny na svoj vek "
Po prvé sa rozíď s feťákom. Či s ním budeš naveky, lebo sa ho bojíš?
Po druhé, čo nechceš, aby iní robili tebe, nerob ty im. Chceš podvádzať? Podvádzaj, ale sa ti to vráti. (Ale rečičky o tom, že si sa zamilovala, sú chabé. Kebyže ho chceš a miluješ, kašleš na toho, čo nemiluješ.)
Po tretie, ak je to normálny chlap, nechá ťa plávať, lebo vidí, že dievča evidentne ty nie si "rozumná" na svoj vek.
a ty sa rozijd s tym narkomanom..nebud hlupa..on si zivot posral, nemusi aj tvoj.. si mlada mas kopec moznosti a este ked ho nemilujes..nie je co riesit..
najdi si inu zalubu a potom pride aj niekto novy..
Bojis sa, ze ta potom ten druhy odmietne a budes sama?
Bojis sa, ze by ti ublizil? Alebo ze by to nezvladol on a ublizil sebe?
Ak si s druhym chlapcom tak velmi rozumies a mate byt spolu, tak to vyjde. Mozno sa dal dokopy s byvalou, pretoze sa citi sam, sklamany, odmietnuty, neviem. Obcas to ludia robia, nedokazu byt sami. Ak to nevyjde, neda sa mu velmi cudovat.. najdes si lepsieho, nebud zbytocne s clovekom, ktoreho nelubis. Ublizujes sebe aj jemu.
Chudák chlapec, z jednej strany ku*rva z druhej tiež
tak ja len napíšem - coma coma coma coma coma chameeeeeeleeeeoooooooon
A na toho druhého sa tiež vykašli. Nepríde mi to ako opätovaná láska z jeho strany ale skôr ako "klin sa klinom vybíja". Po rozchode na teba naliehal, aby ste spolu chodili a spával s tebou, ale keď má svoju babu späť, tak ho už netrápiš... Vo všeobecnosti si myslím, že inteligentný chlapec, ktorý by ľúbil inú (teba), by sa nevrátil k tej, ktorá ho dlhodobo podvádzala (keď už, tak by chodil s novou). A ak ťa neľúbi (lebo z nejakého nepochopiteľného dôvodu ľúbi ju), tak sa vo vašom potenciálnom vzťahu zrejme dosť sklameš. Ale tak... môžem sa aj mýliť o jeho citoch, ty to vieš asi lepšie.
A čo sa týka toho, či mu to povedať... Ja by som mu to povedala už len preto, že by som sa cítila "podvedená" z jeho strany (tým, že som preňho bola len niekto, kto mu vylízal rany) a chcela by som mu mierne ublížiť a otvoriť mu oči. Ale ak mu ty ublížiť nechceš, tak by som sa fakt naňho proste len vykašlala a bola by som ticho - on si sám vybral, že bude trpieť s nohou v sračke, tak ho nechaj. Možno ho mrchy priťahujú a vyhľadáva také - aj to sa stáva.
či si ho raz aj vezmeš a budeš ním mať deti, lebo sa bojíš, čo sa stane ak ho odmietneš?
Ach no k veci.
Si prostitútka
tvoj frajer je curak, bo fetuje
tvoj kamos je kokot, bo chodi s kurvou
jeho frajerka je kurva, lebo ho podjebava
Vidim ze vies citat....