tak ja ti poradim ak sa ti to nebude pacit...co narobis ...ja by som navrhla nejake sportove discipliny...spravte si turnaj v pinpongu,alebo nech vytvoria druzstva dajme tomu v kazdom bude 10 a budu si podavat vrchom a spodom loptu (prvy sa postavy vystre ruky druhy za nim sa zohne a poda loptu dalsiemu medzi nohy ten sa postavi a poda dalsiemu spodom chapes?) ptoom ked tak vymysli nejaky vedomostny kviz pre kazdy rocnik......neviem na kolko u nas oblubuju sport...ale este by sa dalo tiez take ze spravite prekazky z niecoho a oni ich budu musiet preskakovat alebo podliezat s lyzickou a v nej pinpongovu lopticku a nesmie padnut....daslia sutaz mas zasa druzstva kazde druzstvo ma kybel s vodou a kazdy sutaziaci ma pohar (!!!!!!-to su sutaziaci a kybel bude toto
tak mas *!!!!!!!* a ten co je prvy z toho kyblu nabere vodu do poharka a preleje dalsiemu dalsi dalsiemu a dalsiemu az pokym to nepride k poslednemu..a ten to vyleje do kybla tiez kto bude prvy vyhrava dajte im nejake cukriky....
@koloni ale zasmiala som sa najviac sa mi paci ako sa tam spieva ze:do redakcie nam napisal rene ze ma na zaludi nieco cervene..ak to nieje rajcina tak je to obal z bambina
mna napadla uplne taka vec ze spravit do velkej 5 litrovej flase zmes nejakej gebuziny ( spagety pretlak, lekvar....) a mali by do nej strcit ruku a najst klucik napriklad..my sme to na mdd mali a vsetci stali okolo stola lebo nikto neveril ze to niekto urobi,,, potom napriklad kluc dat na snurku a ruky protivnika na dake znacky a uz by si len ten kluc trhala tak aby ho ten druhy nechytil..alebo potom sutazia dvjaa proti sebe kazdy ma pred sebou vysypanu skatulku zapaliek a ich ulohou bude rukou ktorou nepisu pozbierat tie zapalky bez pomoci druhej ruky a este ich aj zavriet do krabicky - to je dost narocne
@beaurebelle to s tym klucikom sme robili aj my....to je fajn tiez by ste to mohli urobit......alebo potom im dat co ja viem rajcinu jablcko..a pod..a zaviazat oci..a uhadnut chut..(viem ze su to traposiny ale co narobis)
Nech utvoria dvojice ( chalan , baba ) , vrazia si medzi svoje hlavy balon a prejdú určitú trasu ... komu nepadne vyhráva , komu padne musí pod vplyvom hélia zaspievať kohútik jarabí.
... šiestačky budú mať zážitok aspoň na tri mesiace , že od triedneho idola ich delilo len pár centimetrov
že u nás na škole bolo také že balóniky s vodou sa hádzali a kto nechytil že pri ňom praskol alebo tak, tak vypadáva. alebo som videla že máš okolo brucha uviazanú nejaký dlhý povraz alebo čo to je a na druhej strane je pero a musíš to trafiť do fľaše (napísať je to zložité )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tak mas *!!!!!!!* a ten co je prvy z toho kyblu nabere vodu do poharka a preleje dalsiemu dalsi dalsiemu a dalsiemu az pokym to nepride k poslednemu..a ten to vyleje do kybla tiez kto bude prvy vyhrava dajte im nejake cukriky....
... šiestačky budú mať zážitok aspoň na tri mesiace , že od triedneho idola ich delilo len pár centimetrov