čo mam robiť? rodičia mni nechcu dovoliť dnu psa ! ...
už sme jedneho mali vonku, ale už bol starší, už nieje medzi nami..
A mama ho nechce preto dnu bo že veľa chlpii budu
Nemate s tym nejake skusenosti ?
(inak keby to boli moji rodicia, tak silno argumentujem tym, ze aj tak im vypadavaju vlasy a iny geneticky odpad, aj tak sa vsade chyta prach, aj tak treba vysavat casto a ze v konecnom dosledku par chlpov hore dole nespravi ziadny rozdiel)
ja mam cinskeho chocholateho psa.. srst mu nema padat odkial.. ale inak tiez by som chcela psa..velkeho..neda sa to porovnat velky a maly pes..je to skvely spolocnik a ochranca nechcu mi dovolit ajajaaaaj
@etelnair nepopieram, ale tiez nemusi byt podmienka, ze sa to stane (popripade rodicom treba taketo potencialne udalosti zamlcat a cakat, ci na to pridu sami alebo nie)
@hoperpohroma aj moja teta ma psa, a je dlhosrstý kade chodí, všade toľko chlpi a preto mama nechce možno aj psa, si myslí že krakosrste neexistuju asi
@nanus44 vsetko su to len vyhovorky. keby tatkovci chceli psa, najdu si ho. tato ich napadla ako prva, vyvratis ju, uvidis, ze si najdu dalsiu, alebo povedia proste nie. proti rodicom sa s racionalnymi argumentami povacsinou neoplati.
@hoperpohroma@8 wtf racionalne argumenty, oni nie su povinni nic si obhajovat a dokazovat, jednoducho staci ze psov nemaju radi alebo psa proste nechcu a hotovo
@etelnair pokial uvediu ako dovod, ze nechcu, tak samozrejme, to je proste osobitna selekcia
ale pokial uvedu ako dovod, ze pes plzne, ale v tom pritom nevidia jediny problem, tak na plznutie mozes hladat riesenie hocikolko a rodicia to nezoberu
Ked tvoji rodičia psa nechcú tak ich sotva presvedčíš. Prípadne skús či by neakceptovali aspon čivavu, ved to vlastne ani nie je pes (tým nechcem uraziť majiteľov čiváv)
Ani mne môjho nechceli dovoliť. Nakoniec mi povolili, že si ju môžem brávať do izby a tam si ho zavrieť, lebo ja si budem upratovať izbu, ale dali mi podmienky, že sa nesmie dotknúť ničoho iného, iba vecí v mojej izbe (čiže si ju musím na rukách preniesť do izby, lenže keďže je to kríženec zlatého retrievra s niečím, tak je to dosť ťažké.
Ale ona si už zvykla vonku, tam jej je lepšie ako doma, je si v dome neistá.
to mi sme to mali naopak. ja aj mama máme alergiu na chlpy a dedko z babkou furt pchali psy do domu ale inak ak máš staromódnych fotrovcov tak ti ho dnu nedovolia. jdine ak by bol nonstop v tvojej izbe čo predpokladám že je nemožné
@obliviate ale hej robi to neskutocny bordel plzne to cely rok a v obdobiach kedy meni srst mi vzdy ostava chumac chlpov v ruke ked ho pohladkam a to sa roznasa po celom byte. Sice je to maly pes ale s plznutim je to katastrofa
inak ak nechcu rodicia kvoli chlpom psa tak su aj emena ktore maju "vlasy"a tie neplznu len ich treba vycesavat a vela sa o nuch starat . Yorkshire napr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a moja skusenost spociva v tom, ze ziadneho nemame
neviem, ako zbytocne sa budes natahovat s nimi o tom, mozno si akurat tak kupit bezsrstu macku, ked nechcu chlpy
srst mu nema padat odkial.. ale inak tiez by som chcela psa..velkeho..neda sa to porovnat velky a maly pes..je to skvely spolocnik a ochranca nechcu mi dovolit ajajaaaaj
takze psa na von
(takisto je sanca ze vonku nebudes mat civavu a podobne potkany ale normalneho psa s mozgom)
Odpadávam
ale pokial uvedu ako dovod, ze pes plzne, ale v tom pritom nevidia jediny problem, tak na plznutie mozes hladat riesenie hocikolko a rodicia to nezoberu
Ale ona si už zvykla vonku, tam jej je lepšie ako doma, je si v dome neistá.
inak ak nechcu rodicia kvoli chlpom psa tak su aj emena ktore maju "vlasy"a tie neplznu len ich treba vycesavat a vela sa o nuch starat . Yorkshire napr