Lillah, aj napriek tvojej nekonecnej mudrosti si sa troska sekla, v normalnej alebo sportovej obuvi asi len velmi tazko take snurky by zohnala. Tak sa s toho zobud
haa..no dobre...te snurky kupish w obchode menom Chilli Style..maju aj netowu sranku aku hodil MAYO...ale myslim ze ten obchod je w iba w NR.. no teda jee.
It,dikes,ze si sa ma zastal...lebo niektorym ludom asi nedochadza,ze fakt kvalitne snurky len tak nekupis...a to urcite ne v takom zapadakove jak je Trebisov..thaze preto som hladala daky shop na nete...
Bednicka heh no lenze treba dake cool snurky a ne take obycajne biele ale diks
It...no neviem... ale ja som aj v normalnych obuvach videla snurky vseliake farebne..... teda tu... Sorry ak som sa pomylila... som myslela, ze aj na SVK kupis normalne farebne snurky.... a vlastne naco farebne snurky ked si mozes kupit "zive" topanky... ja som dnes segre kupila normalne ciny s lebkami a hviezdami... vyzera to fajne..... a nemusi si kupovat snurky s obrazkami...
No lillah lenze ty si videla v tych obchodoch farebne snurky a ona sa pyta na snurky z obrzkami ale nechajme to tak Ciny s lebkami a hviezdami mozu vyzerat dobre
Ewelin666 ja rad, ak si myslim ze pravda je na tvojej strane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.chillistyle.com/obchod/snurky-d...
Inac ich predavaju v skate shopoch napr POGO
Bednicka heh no lenze treba dake cool snurky a ne take obycajne biele ale diks
Ewelin666 ja rad, ak si myslim ze pravda je na tvojej strane